Torsdag blev en af de formodede lommetyvene fra Farum Bytorv fanget. Arkivfoto

Torsdag blev en af de formodede lommetyvene fra Farum Bytorv fanget. Arkivfoto

Kvikke medarbejdere på Bytorvet fangede lommetyv

Fire gange på 15 dage har kvinder fået stjålet deres punge på Bytorvet, men nu er den ene af tyvene fanget

Af
Af Kristina Pihl

En mand, der er mistænkt for at være en af de lommetyve, der siden starten af februar har huseret på Farum Bytorv, er nu i politiets varetægt. Det er en realitet efter, at ansatte på Bytorvet torsdag fangede manden.

Centerchef Kenneth Barenholdt fortæller, at han torsdag eftermiddag blev kontaktet af to unge sælgere på Lille Torv, der angiveligt havde set to mænd, der lignede personer fra videoovervågningen på Bytorvet.

Fik du læst: På lørdag går startskuddet: Bolig- og livsstilsmesse rykker ind i Farum Arena

Opkaldet fik Kenneth Barenholdt og to andre medarbejdere til at løbe op på torvet, hvor de to formodede lommetyve nu befandt sig - den ene sad på bænken, mens den anden var i Netto. Kenneth Barenholdt fortæller, at han og de to andre medarbejdere overmandede den af lommetyvene, der på videoovervågningen havde haft fingrene i taskerne. Han er nu udleveret til politiet.

“Jeg er selvfølgelig rigtig glad for, at han er fanget nu. Det har været et stort problem for os, at de er gået rundt her, og vi har været bange for, at kunderne ikke turde kommer her,” siger centerchefen.

Kenneth Barenholdt fortæller, at man for bytorvets side har gjort en stor indsats for at få fat i lommetyvene. Gennem videoovervågningen har man fået et signalement af de to lommetyve, som er givet videre til alle de ansatte i butikkerne, ligesom man har bedt alle om at være ekstra opmærksomme. Der er også ansat en ekstra vagt for at fange tyvene.

Fik du læst: Glæde over støjskærm i Bregnerød

 “Vi var forberedt på, at de ville komme enten i dag eller i morgen. Der havde været ro på i tre dage, så vi tænkte, at de nok snart ville komme igen, så det er godt, at vi fangede en af dem,” siger Kenneth Barenholdt, der fortæller, at de to formodede lommetyve allerede var kendt af politiet. 

Nordsjællands Politi er forsat på jagt efter den anden lommetyv.

Centerchef Kenneth Barenholdt var selv med til at overmanden den formodede lommetyv. Arkivfoto

Centerchef Kenneth Barenholdt var selv med til at overmanden den formodede lommetyv. Arkivfoto

null

Publiceret 15 February 2018 00:00