Modelfoto

Modelfoto

Indbrudstyve på spil i weekenden

Der blev stjålet elektronik, sølvtøj og kontanter ved indbruddene

Af
Af Kristina Pihl

Fire gange i løbet af weekenden modtog Nordsjællands Politi anmeldelser om indbrud eller forsøg på indbrud i Furesø.

Fredag modtog Nordsjællands Politi en anmeldelse om et indbrud i en villa på Hestetangsvej i Farum. Indbruddet skete mellem tirsdag 20. marts kl. 19 og fredag 23. marts kl. 18. En eller flere indbrudstyve kom ind i huset ved at opbryde et vindue med et koben. Tyvene var efterfølgende rundt i hele huset, men der blev ikke umiddelbart stjålet noget fra stedet. Nordsjællands Politi oplyser, at de ikke har nogen brugbare spor at arbejde videre med.

Fik du læst: Video: 350 elever tog på en levende påskevandring

Lørdag modtog Nordsjællands Politi en anmeldelse om, at der havde været forsøgt brudt ind i en villa på Skolekrogen i Værløse. Indbruddet skete mellem 16. marts kl. 12.45 og 24. marts kl. 18.50. Her blev soveværelsesvinduet opbrudt, men indbrudstyvene kom aldrig ind i huset, oplyser politiet.

Mellem 18. marts kl. 12 og 24. marts kl. 11 var der indbrud i et dødsbo på Gedebakken i Farum. Vinduet blev brudt op med en hammer, hvorefter hele huset blev rodet igennem, og der blev åbnet skuffer og skabe. Det er endnu ukendt, hvor meget der blev stjålet for.

Fik du læst: Fint besøg i supermarked: Claus Holm tænder op for gryderne på Bymidten

Weekendens sidste anmeldelse modtog poltiet søndag, efter at der havde været indbrud på Lindegårdsvej i Farum. Indbruddet skete mellem 18 kl. 16 og 24 kl. 01. Ved indbruddet blev der aflistet et kældervindue med en skruetrækker, huset blev gennemrodet og der blev stjålet sølvtøj, en Lenovo computer, udenlandsk valuta og en rygsæk, som indbrudstyvene formentlig brugt til at opbevare tyvekosterne. Nordsjællands Politi oplyser, at de ikke har nogen spor eller mistænkte i sagen.

null

Publiceret 26 March 2018 15:00