To tatoverede mænd stjal tirsdag Kaj Bøjesen-aber i Jonstrup. Den ene af mændene var tatoveret overalt på begge arme og højre hånd. Temafoto

To tatoverede mænd stjal tirsdag Kaj Bøjesen-aber i Jonstrup. Den ene af mændene var tatoveret overalt på begge arme og højre hånd. Temafoto

To tatoverede mænd stjal 90 Kaj Bøjesen-aber

Frækt tyveri fra virksomhed i Jonstrup

Af
Michael Braunstein

stjal aber Ved et frækt tyveri tirsdag lykkedes det to tatoverede mænd at stjæle to kasser med i alt 90 styk Kaj Bøjesen-aber fra en virksomhed på Walgerholm i Jonstrup.

Nordsjællands Politi oplyser, at de to mænd - herefter omtalt som A og B - kl. 19.04 kom ind af en bagdør og sagde, at de kom fra KBH-transport og skulle hente fire kasser.

Anmelder gik ned for at spørge en ansat i receptionen, og da han kom tilbage stod de to mænd stadigvæk og ventede, men den ene var stakåndet. Anmelder fulgte A og B ud, og han tog et billede af bilen, som de to mænd kørte i: En rød Toyota Previa 2000, varebil. Billedmaterialet indgår i politiets efterforskning.

Efterfølgende opdagede anmelder, at der var stjålet to kasser med 90 styk Kaj Bøjensen-aber. Aberne beskrives som værende af normal størrelse.

Her er politiets signalement

Politiet har frigivet følgende signalement af A og B:

A: Mand, mellemøstlig af udseende, 25-27 år, 175 cm. høj, almindelig af kropsbygning. Hudfarve: Brun, hårfarve: Sort, hårlængde: Kort. Yderligere kendetegn: Stjerneørering i venstre øre. Han talte dansk. Var iført en hvid trøje og camoflagebukser.

B: Mand, mellemøstlig af udseende, 25-30 år, 190 cm. høj, muskuløs af kropsbygning. Hudfarve: Brun, hårfarve: Kronraget/skaldet. Yderligere kendetegn: Kort, sort fuldskæg, tatoveret overalt på begge arme og højre hånd. Han var iført: En sort trøje med en brun baggrund med en hvid Lacost krokodille på, sorte tynde bukser, sorte Nike sko med hvid sål.

Publiceret 15 August 2018 12:54

SENESTE TV