Politiet har brug for hjælp til at finde Las Halvor Hermansen, der har været forsvundet siden tirsdag den 18. september.

Politiet har brug for hjælp til at finde Las Halvor Hermansen, der har været forsvundet siden tirsdag den 19. september.

Politiet leder stadig efter Lars: "Kan ikke udelukke, at han har været udsat for en alvorlig forbrydelse"

Af
Helene Holm Stolle

Nordsjællands Politi efterlyser endnu en gang den 52-årige Lars Halvor Hermansen, og "efterforskningen har indtil videre ikke kunnet udelukke, at der er sket en alvorlig forbrydelse i forbindelsen med hans pludselige forsvinden", oplyser politiet.

Lars Halvor Hermansen har været forsvundet siden 18. september, hvor han omkring klokken 19 var i kontakt med pårørende, og efterforskningen har ifølge politiet vist, at på daværende tidspunkt befandt Lars Halvor Hermansen sig i eller omkring Farum.

Nordsjællands Politi søger nu igen vidner, der har set Lars Halvor Hermansen eller dennes køretøj, en sort Seat Altea årgang 2007 papegøjeplader med registreringsnummer AX 46 542, i eller omkring Farum/Birkerød/Værløse op til eller omkring tidspunktet, hvor han forsvandt.

Borgere, som har oplysninger om Lars Halvor Hermansen og dennes færden på dagen, hvor han forsvandt, bedes kontakte Nordsjællands Politi på 114. Nordsjællands Politi hører også gerne fra borgere, som ønsker at være anonyme.

Lars Halvor Hermansen beskrives som ca. 180 cm. høj, almindelig til muskuløs af bygning med blå øjne og kort mellemblondt hår.

Han var sidst set iført mørkeblå cowboybukser, mørkeblå Levi’s skindjakke, sort Levi’s bluse og sorte Adidas sko. Han var kørende i en sort Seat Altea årgang 2007 på papegøjeplader med registreringsnummer AX 46 542. Den er blevet fundet på en parkeringsplads på Krathusvej mellem Frederiksborgvej og Bagsværd Sø i Bagsværd torsdag den 4. oktober, men et vidne har oplyst, at han har bemærket bilen stå parkeret samme sted søndag den 30. september.

Publiceret 16 October 2018 11:59