En 42-årig mand erkender delvist at have voldtaget sin dengang 11-årige steddatter på en adresse i Værløse. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

En 42-årig mand erkender delvist at have voldtaget sin dengang 11-årige steddatter på en adresse i Værløse. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Erkender delvist: Voldtog steddatter - nægter skjult kamera

Af
Jens Berg Thomsen

En i dag 42-årig mand erkendte sig delvist skyldig i voldtægt af sin daværende 11-årige steddatter på en adresse i Værløse. Det skete ved et grundlovsforhør i Retten i Lyngby tirsdag klokken 13, inden dørene blev lukket af dommeren af hensyn til videre efterforskning.

Voldtægterne er sket ved anden sexuel omgang end samleje, lyder det i sigtelsen.

"Der er en delvis erkendelse, men slet ikke i det omfang, som er beskrevet i sigtelsen," lod den 42-årige vide gennem sin forsvarer.

Som Furesø Avis skrev tidligere på onsdagen lyder sigtelsen på "ikke færre end 30-40 gange" at have voldtaget pigen ved anden kønslig omgang end samleje. Sigtelsen om at have installeret et kamera, der kan filme i mørke, og at have overvåget pigen nægtede manden sig skyldig i. Ifølge Nordsjællands Politi skulle overvågningen af pigen i "intime og private" omstændigheder være sket via et skjult kamera i en brandalarm.

Da sigtelsen var læst op og den 42-årige havde forholdt sig til den, udstede dommeren et navneforbud i sagen, der gælder for både den sigtede 42-årige og pigen, som var 11 år gammel i 2008.

Manden blev anholdt onsdag morgen lidt i syv, bekræftede han i retten. Mens voldtægterne skulle være sket i en halvårlig periode tilbage i 2008, skulle overvågningen ifølge politiet være sket i en periode frem til den 1. januar 2016.

Publiceret 05 December 2018 00:00