Politiet: Flugtbilist var på narko

En 32-årig mand er sigtet for narkokørsel og for at køre over for rødt under flugt fra politiet

Af
Jens Berg Thomsen

Den bilist, der onsdag aften kørte fra politiet i Farum og senere blev standset på Hillerødmotorvejen, var påvirket af euforiserende stoffer.

Det konkluderer Nordsjællands Politi på døgnrapporten dagen efter flugten. Politiet ville standse bilen rutinemæssigt ved krydset mellem Paltholmvej og Frederiksborgvej, men bilisten stak af.

Manden, der er 32 år gammel og kommer fra København, er også sigtet for at køre over for rødt flere gange under flugten, fortæller politiet.

Klokken 16.55 standsede en patrulje i Farum en personbil med fire passagerer og fik kontakt til føreren, som dog undkørte fra stedet. Patruljen eftersatte derfor køretøjet på en strækning på Hillerødmotorvejen mod København. Da bilen blev bragt til standsning ved afkørsel 2 viste det sig, at føreren af bilen, en 32-årig mand fra København, var narkopåvirket, og han blev derfor sigtet for at køre bil under indflydelse af euforiserende stoffer. Desuden fik føreren også flere sigtelser for at køre over for rødt lys under undkørslen fra politiet.

Publiceret 17 January 2019 11:34