Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Mor til 19-årigt drabsoffer fra Farum står frem: "Nogen ved, hvem der har gjort det"

Drabsoffer var 19-årig mand fra Farum. Nu håber hans mor, at nogen kan hjælpe sagen videre

Af
Jens Berg Thomsen

En 19-årig mand, der nytårsdag tidligt om morgenen nytårsdag mistede livet ved et knivoverfald i København, hed Lorenz Matras og var fra Farum.

Det skriver Ekstra Bladet, der har talt med den unge mands mor, der nu beder om hjælp til at opklare drabet på hendes søn. Moren står ikke frem med navn, men avisen er bekendt med hendes identitet, står der.

Overfaldet på Lorenz Matras skete, da to grupper unge kom op og skændes foran en 7-Eleven i Gothersgade i København. De trækker hen i Borgergade, hvor drabet ifølge politiet sker ud for nummer 2. Lorenz Matras' tre venner, alle 20 år gamle, blev såret ved samme lejlighed.

"Nogen ved, hvem det er, der har gjort det. De var i hvert fald fire i den gruppe, der har gjort det. De ved det. De skal bare vide, at de har taget noget stort fra os. De har smadret vores families liv fuldstændig, vi har mistet vores elskede Lorenz. Denne gang har han taget min søns liv, som han ingen som helst ret har til. Hvis ikke der er nogen, som står frem, og han får lov til at blive på gaden, kunne han tænkes at gøre det igen. Næste gang bliver det måske dem selv, eller nogen de elsker," siger moren til avisen.

Havde aldrig været i byen

Politiet har tidligere fortalt, at intet tyder på, at knivoverfaldet var banderelateret. Ifølge Ekstra Bladet havde 19-årige Lorenz Matras aldrig før været i byen i København.

Furesø Avis har tidligere forhørt sig om et rygte hos Københavns Politi, der gik på, at offeret var fra Farum. Dengang ville politiet hverken be- eller afkræfte, hvor den dræbte var fra.

Publiceret 28 January 2019 20:16