Overfaldet på den 24-årige skete på p-pladsen ved Skovlystvej i Hareskoven. Modelfoto: adobestock.com

Overfaldet på den 24-årige skete på p-pladsen ved Skovlystvej i Hareskoven. Modelfoto: adobestock.com chingis61 - stock.adobe.com

Overfaldet på p-plads: 24-årig blev slået med knytnæve, da hans hund gøede

Det, der skulle have været en god tur med hunden i Hareskoven, endte med et ubehageligt overfald for en 24-årig mand fra Værløse

Af
Helene Holm Stolle

Onsdag eftermiddag omkring klokken 14.30 blev en 24-årig mand fra Værløse overfaldet på p-pladsen ved Skovlystvej i Hareskoven. Manden havde sin hund med sig, og da den gøede af en anden hund, resulterede det i, at han blev overfaldet af en ukendt mand. Det oplyser Nordsjællands Politi i døgnrapporten.

Den 24-årige blev ifølge politiet slå to gange i hovedet med en knytnæve, og der blev taget kvælertag på ham, ligesom overfaldsmanden også sparkede til den 24-årige.

Det lykkedes ikke politiet at få fat i gerningsmanden, men Nordsjællands Politi har et signalement af manden: Han er 25-30 år, 190-192 cm høj og spinkel af kropsbygning. Han har rødt, mellemlangt hår. Derudover har han tatoveringer på venstre hånd og arm, rødt fipskæg og langt hår sat op i en knold. Han var iklædt en Adidas/Fred Perry trøje i sort med hvid krave og streger på ærmerne og sorte bukser. Han havde en lille sort taske med sig, og han taler dansk.

Publiceret 25 April 2019 16:30