8.X fra Solvangskolen skal møde erhvervslivet tæt på. Arkivfoto:

8.X fra Solvangskolen skal møde erhvervslivet tæt på. Arkivfoto:

Eleverne møder erhvervsliv

Et nyt lokalt initiativ i Farum vil her i begyndelsen af året styrke en gruppe folkeskoleelevers viden om erhvervslivets udfordringer, karrieretilbud, iværksætteri og selvstændighed.

Fik du læst: Slå katten af tønden: Fastelavnsfest på både Bytorvet og Bymidten

Det er blandt andet de lokale industrivirksomheder Secure A/S, Aasted A/S, Wexøe A/S og NCK A/S som sammen med den lokale folkeskole Solvangsskolen står bag projketet, som de kalder “Selvstændighedsinitiativet”. Desuden bakker både Furesø Industriforening, Jyske Bank og FC Nordsjælland aktivt op om initiativet.

Hensigten er at præge flere unge i Furesø Kommune i en retning af større selvstændighed, iværksætteri og kreativitet.

Fik du læst: Holleufer efter millionbevilling til støjskærm: “Dejligt at støjproblemerne anerkendes”

“Verden er global og løbende under forandring. Alle steder er virksomheder, organisationer og myndigheder på jagt efter bedre og smartere løsninger på større og internationale udfordringer. Derfor er mindsettet hos de unge nemlig så vigtigt. Vi kan fremme en udvikling, hvor flere ser verden med nye og friske øjne, tænker kreativt, får banebrydende ideer og selvstændigt anvender moderne teknologi til at løse grænseoverskridende problemer,” siger Kim Brincker, adm. dir. Secure A/S.

24 elever fra 8.X på Solvangskolen deltager i initiativet i uge 8. I tre dage møder eleverne og erhvervslivet hinanden. De unge kommer blandt andet på besøg i virksomheder.

Publiceret 06 February 2018 00:00

SENESTE TV