Om få uger er der premiere på Furesø Revyen. Det er folkene fra “Fandango”, der står bag revyen. Pressefoto

Om få uger er der premiere på Furesø Revyen. Det er folkene fra “Fandango”, der står bag revyen. Pressefoto

Furesø Revyen kommer med “Breaking News”

Prøverne er i fuld gang til årets Furesø Revy, der har fået undertitlen: Breaking News

Prøverne er i fuld gang på årets revy, der har undertitlen Breaking News.

“For i dag er ingen nyhed for lille til at få storhedsvanvid for derefter at føre sig frem som Breaking News. Med det som omdrejningspunkt kan publikum glæde sig til sketches med kærlige spark til både højre og venstre, og der er naturligvis indlagt skønne sange, alt fra Melodi Grand Prix til klassisk opera,” skriver Furesø Revyen i en pressemeddelelse.

Fik du læst: Unge møder erhvervslivet

Revyen byder blandt andet på en festlig scenogra med TV-skærme, kvotekonger, gourmet-gæster, royale repræsentanter, skattemedarbejdere, healeren Hilda fra Hillerød samt renovationsarbejdere fra Furesø og en præsident i et stort stort land på den anden side af Atlanterhavet. Ganske som rygtet vil vide, er det revyholdet “Fandango”, der med både garvede kræfter, men også helt unge medvirkende præsenterer sin nye revy på de skrå brædder i Teatersalen i Farum Kulturhus.

Premiere

Iscenesættelse står Anders Ahnfelt-Rønne for, scenogra og kostumer er i hænderne på Gitte Sort og koreograen i fødderne på Kit Løvenhardt. Der er premiere om kort tid nemlig lørdag 3. marts klokken 20 og opføres i alt syv gange i marts. Den spiller derudover 8. marts, 9. marts, 10. marts, 15. marts, 16. marts og endelig 17. marts.

Fik du læst: Nye venskaber opstår i Ungekulturhuset

Billetter købes i Kulturbutikken i Farum Kulturhus og på www.fandangorevy.dk Inden forestillingerne er der mulighed for at spise hos Café Rucola, der ligger i Kulturhusets foyer.

Publiceret 06 February 2018 14:00

SENESTE TV