Henning Bek forlader Skovhuset:

“Det er da vemodigt”

Efter 14 år som formand for bestyrelsen i Skovhuset ved Søndersø siger Henning Bek farvel

Af
Af Katrine Schwab Rolver

praktikant

I 14 år har Henning Bek været formand for bestyrelsen i Skovhuset ved Søndersø. Men nu er det slut, og selvom det er en velovervejet beslutning, er det også en vemodig beslutning, han har taget.

”Det har været min hverdag i de sidste 14 år, og på trods af udfordringerne har jeg været rigtig glad for det, så det har været en svær beslutning at træffe, men jeg er glad for den,” fortæller Henning Bek til Furesø Avis og understreger, at det har været sjovt, så længe det varede, men at der nu skal nye kræfter til.

Fik du læst: Klub har kæmpet i otte år: Endelig er et bådehus på vej

”Min største oplevelse som formand har været at få huset til at være én stor, selvkørende organisme,” fortæller Henning Bek om sine 14 år som formand og han forklarer, at alle de frivillig, der er knyttet til Skovhuset er afgørende for den daglige drift.

I de mange år Henning Bek har været tilknyttet Skovhuset, har han været i tæt kontakt med mange mennesker. Derfor bliver der også mulighed for at sige et ordentligt farvel til den nu afgående formand. Der er nemlig afskedsreception i Skovhuset fredag den 2. marts klokken 15 til 17.

Publiceret 12 February 2018 05:00

SENESTE TV