Lokal iværksætter gæster Kirke Værløse

Når den lokale husmoderforening i Kirke Værløse mødes i morgen onsdag den 28. februar, er det for at høre Bente Knap fra Farum fortælle om, hvordan hun har lavet en designlinje, der gør kvinder mere glade for sig selv.

Fik du læst: Grunden er solgt: Byggeri på vej på Spejdergrunden

Bente Knap har KNAP Design, og gennem mange år har hun udviklet ikke blot en butik men en designlinje, som kan tilpasses hver enkelt lige fra str. 34 til str. 50. Derudover tilbyder hun også personlig rådgivning om, hvilket tøj, der passer bedst til ens krop og type, hvad enten det er hendes egen designlinje eller andre mærker.

Alt det fortæller hun om ved husmoderforeningens arrangement, der traditionen tro finder sted på Den Gamle Skole i Kirke Værløse klokken 19.30. 

Fik du læst: Nina fra Værløse er klar til at hjælpe stressramte

Med sig til arrangementet har Bente Knap en model, der viser tøjet, og undervejs vil Bente Knap fortælle, hvordan man med blot 5-6 stykker tøj totalt fornyer sin garderobe. 

Alle velkomne til onsdagens arrangement, hvor der bliver severet kaffe og kage. Det koster 25 kroner for medlemmer og 50 kroner for gæster.

 

 

 

Publiceret 27 February 2018 11:45

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV