Masser af medaljer til Furesø Taekwondo

Det går godt for de lokale atleter i både ind- og udland

Atleterne fra Furesø Taekwondo klarer sig flot i både ind og udland. I den for gangne weekend fik Alexandra Krangkrathok Høyer sin officielle debut for det danske landshold i Taekwondo Teknik, da hun deltog i Europas største stævne, German Open i Hamborg.

Her lykkedes det at vinde guld i Team sammen med Camille La Cour (Vejle) og Silje Liborius (Skive) i en gruppe med otte hold.

Fik du læst: Påsat brand på Gammelgårdsvej: Politiet søger vidner

I den individuelle disciplin blev det til en finaleplads og en flot 6. plads i en gruppe med 41 deltagere. Alt i alt gjorde de danske atleter det rigtig godt og kom på en samlet 2. plads kun overgået af værtsnationen Tyskland, mens bronzen gik til Holland i nationskonkurrencen.

Også herhjemme har klubben fået gode resultater. I cheftræner Michael Winthers fravær fik Frederikke Ingholt sin debut som Head of Team ved Munkebos taekwondo teknikstævne tidligere på måneden.

Her deltog Furesø med i alt 13 atleter, der hentede seks guld- og tre sølvmedaljer, hvilket gjorde klubben til den mest vindende klub ved stævnet.

Fik du læst: Furesø Revyen er tilbage: "Det er som at bestige Mount Everest"

Samtidigt fik klubbens nyuddannede dommer Peter Westergaard Blom sin debut som dommer, ligesom han nåede at vinde guld individuelt.

Øvrige medaljevindere var Alexandra Krangkrathok Høyer (guld individuelt), Alma Rasmussen (guld i Pair), Anders Milling (guld individuelt og sølv i Pair), Iben Engkilde (sølv i Pair), Marcus Ho (guld individuelt og guld i Team), Mikkel Runberg (guld i Team), Sander T. Winther Nielsen (sølv individuelt og guld i Pair), Tobias Grøndahl (sølv individuelt og guld i Team).

hhs

Publiceret 27 February 2018 07:33

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV