Dagligvarebutikken på Jonstrupvej får ny købmand på onsdag den 7. marts. Arkivfoto

Dagligvarebutikken på Jonstrupvej får ny købmand på onsdag den 7. marts. Arkivfoto

Jonstrup får ny købmand

Jesper Julius Seestedt Nielsen overtager nøglerne til Rema1000 i Jonstrup på onsdag den 7. marts

Af
Helene Stolle

Det er store skiftedag i Rema1000 i Jonstrup på onsdag den 7. marts. Her tiltræder Jesper Julius Seestedt Nielsen nemlig som ny købmand. Det betyder, at butikken er lukket hele dagen frem til klokken 15, hvor Jesper Julius Seestedt Nielsen officielt åbner dørene og byder kunderne indenfor.

Fik du læst: Hjertet på rette sted: Spejdernes Genbrug hjælper de hjemløse i kulden 

“Jeg glæder mig utroligt meget til at byde alle velkommen i butikken og få en god snak med kunderne. Det vigtigste for mig er nemlig at give kunderne en hyggelig indkøbsoplevelse, når de besøger butikken“, fortæller den nye købmand i en pressemeddelelse, hvori han også fortæller, at han lægger stor vægt på det lokale.

Det glæder Niels Henning Pedersen, der i dag er købmanden i den lokale Rema, der også altid har lag en dyd i at pleje de lokale kunder. Han fortsætter som købmand i Vejby.

Stor erfaring

Jonstrups nye købmand har masser af erfaring med sig i bagagen. Han har nemlig været 12 år i branchen, hvoraf de sidste fire år har han været souschef i andre Rema1000-butikker.

“Jeg glæder mig meget til at prøve kræfter med stillingen som købmand i Jonstrup, og jeg føler mig godt rustet til det. Det bliver spændende at være herre i eget hus”, siger han og fortæller, at han sammen med medarbejderne i butikken byder kunderne velkommen på onsdag med varme pølser fra grillen og en lang række gode tilbud.

Sådan ser han ud, den nye købmand i Rema1000 Jonstrup. Han hedder Jesper Julius Seestedt Nielsen.

Sådan ser han ud, den nye købmand i Rema1000 Jonstrup. Han hedder Jesper Julius Seestedt Nielsen.

null

Publiceret 01 March 2018 19:00