Rejsegilde:

Nye boliger på Paltholmvej står snart klar

Onsdag blev der holdt rejsegilde for det nye boligbyggeri Rytterhus

Til september står boligbyggeriet Rytterhus på Paltholmvej i Farum klar til indflytningen.

I oktober blev første spadestik til byggeriet taget, og onsdag kunne projektudvikleren sammen med arkitekter, håndværkere og politikere fejre rejsegilde for den 56 meter lange bygning, der afrunder Paltholmvej. Det er projektudvikleren FB Gruppen A/S, der står bag det nye boligbyggeri, som vil bestå af 32 nye boliger.

Fik du læst: Mand på knallert fulgte efter to små piger i Hareskovby

Formand for Udvalget for Byudvikling og Bolig, Egil Hulgaard (C), var med til rejsegildet, hvor han bød byggeprojektet velkommen til Furesø.

“Det glæder mig utrolig meget, at et mangeårigt ønske om byggeri her på stedet nu går i opfyldelse. I sin tid var der tale om, at der skulle være ungdomsboliger her på grunden, men af forskellige årsager blev planerne ikke til noget. Sidste år kom der så endelig fart i sagen, og jeg skal love for, at der er sket noget det sidste år, siden min byrådskollega John Allentoft i oktober tog første spadestik til byggeriet. Det glæder mig utrolig meget, at 32 familier snart får mulighed for at flytte ind i deres nye bolig, sagde byrådsmedlem Egil Hulgaard.

Stor efterspørgsel

De 32 kommende lejligheder bliver på 75-125 kvadratmeter og varierer fra 2-4 værelser. Der er en kreds af private investorer, der gennem investeringsselskabet Crescendo har finansieret opførelsen af Rytterhus, der udbydes som private leje-lejligheder. I en pressemeddelelseoplyser FB Gruppen A/S, at byggeriet på Paltholmvej skal være med til at imødekomme den store efterspørgsel, der er på nye boliger i Furesø. 

Fik du læst: Vilsholm måske på vej i Folketinget

“Vi er glade for at kunne være med til at skabe hjem til både nye Furesø-borgere og de, der flytter fra deres parcelhus og til en ny og mindre bolig i nærområdet, som de kender. Af princip bygger vi kun boliger, vi selv vil bo i, og jeg vil gerne takke håndværkerne for deres flotte arbejde her på Rytterhus, sagde adm. direktør Hans-Bo Hyldig fra FB Gruppen A/S.

kp

Sådan vil det færdige byggeri se ud. Det vil stå klar til indflytning i september 2018. Pressefoto

Sådan vil det færdige byggeri se ud. Det vil stå klar til indflytning i september 2018. Pressefoto

null

Publiceret 03 March 2018 07:00

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV