Claus Plenge Johansen åbner praksis med speciale i spiseforstyrrelser

Psykolog Claus Plenge Johansen åbner praksis ved Hareskoven, beliggende centralt, hvor grænserne mellem Ballerup, Gladsaxe, Herlev og Furesø mødes.

Claus Plenge Johansen har speciale i spiseforstyrrelser og har mere end 14 års erfaring som psykolog, i psykiatrien, med børne-, unge- og familiebehandling i kommunalt regi, behandling af elever og studerende fra ungdoms og videregående uddannelser og aktuelt ved Herlev Hospital.

Fik du læst: Provsten fylder 50: Rebecca Rund er ikke prototypen på en præst

Han har erfaring med alle former for spiseforstyrrelser. Både typiske og atypiske former for anoreksi, bulimi og tvangsoverspisning.

Ifølge Claus Plenge Johansen efterlyser klienter, patienter, og deres familier og netværk privatpraktiserende psykologer med viden om spiseforstyrrelser. Mange har tidligere været i kontakt med en eller flere læger, psykologer eller psykoterapeuter, hvor de har følt at deres spiseforstyrrelse er blevet overset.

Samarbejder med andre

Claus Plenge Johansen samarbejder med bl.a. diætister, fysioterapeuter, læger, socialrådgivere, som har specialviden om spiseforstyrrelser, kan derfor tilbyde et forløb, der er suppleret med yderligere ekspertise fra hans netværk.

Mere information på www.clausplengejohansen.dk.jesl

null

Publiceret 11 March 2018 06:00

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV