"Jeg ved godt, vi skal følge udviklingen og alt det der, men hvad skal der blive af vores gamle dejlige by? Vi bliver stille og roligt opslugt af Herlev, Ballerup og Gladsaxe udseendesmæssigt. Sørgeligt", skriver Bian Steffensen i dette debatindlæg om nybyggerierne i Værløse, Her er en illustration af det kommende byggeri på Posthusgrunden i Værløse. Pressefoto

DEBAT:

"Kære byplanlæggere, tænk jer om"

Af
Brian Steffensen

Birkedalshusene 4

Værløse

Så er der igen lagt planer for nyt byggeri i Værløse. Hvad sker der lige for byplanlæggerne og store firkantede klodser af højhuse?

Vi startede på Stiagergrunden med at få opført et lejlighedskompleks som pga beliggenheden og højde kan ses milevidt fra. Vist kun de mennesker. som har bosat sig der, der kan se det smukke i den bygning. Så opførte man endnu en firkantet og aflang bygning på Læssevej (nettobygningen), som igen afviger enormt fra Værløses bybillede. Fred være med det. Man kan vænne sig til meget, men kønt er det ikke.

Nu går man gudhjælpemig igang med endnu en stor firkantet klods på den gamle spejdergrund på Kollekollevej med endnu flere kontorlokaler på trods af massevis af tomme lokaler på både Kirkeværløsevej og i Bymidten.

Det bliver både grimt og vil skabe endnu mere trafikkaos, end der allerede er i dag. Kan andre end arkitekter og borgmesteren se det fornuftige i dette projekt på hjørnet i centrum af byen?

Fik du læst: Dispensation skal sætte skub i restaurantdrømme på Akacietorvet

Og nu kan man sørme læse, at der er endnu en firkantet megaklods på vej. En op til 25 meter bygning på den gamle posthusgrund?????

Jeg ved godt, vi skal følge udviklingen og alt det der, men hvad skal der blive af vores gamle dejlige by? Vi bliver stille og roligt opslugt af Herlev, Ballerup og Gladsaxe udseendesmæssigt. Sørgeligt.

Byplanlæggere,- tænk jer nu om tak. Også for borgernes skyld.

Publiceret 12 March 2018 09:45

SENESTE TV