Vigtig sejr til Furesøs håndboldherrer

Selvom søndagen bragte en sejr med sig, så skal der flere point til endnu, førend Furesøs herrer er sikker på at kunne blive i 2. division

En storspillende målmand, Anders Friis Heiberg, teamwork og kampens spiller Carl Fisker Overgaard gjorde forskellen for Furesøs herrer i dag i Værløse hallen, hvor en sejr på 30-26 mod Roskildes herrer kom i hus.

På trods af de mange skader, der har ramt holdet, stillede Furesø op med høj kampmoral og bakkede hinanden op på alle pladser. Ikke mindst i forsvaret, hvor gode taklinger og parader gjorde en stor forskel og gav målmanden de bedste betingelser for sine mange flotte redninger. Holdet kunne gå til pause med en føring på syv mål til stillingen 15-8.

Fik du læst: Nu sker der: Hangar 3 bliver til fælleshus

Anden halvleg blev de store udsvings halvleg, hvor Furesø efter at være foran med hele ti mål, blev ramt af mange udvisninger herunder en dobbelt udvisning og et rødt kort for tredje-gangs udvisning.

Det kostede dyrt og Furesø var på et tidspunkt kun foran med tre mål, men holdånden og flotte angrebsaktioner resulterede i at Furesø blev tildelt hele tre straffekast i kampens sidste ti minutter. Alle straffekast blev sat sikkert ind af Carl Fisker Overgaard og Furesø kunne sikre sejren 30-26.

Forude venter tre udebane kampe og en afsluttende hjemmebane kamp, og der skal flere point ind på Furesøs konto i de resterende fire kampe, før holdet kan sikre sig forbliven i anden division. Holdes træner Jan Bækgaard opfordrer alle der kan til at møde op og bakke holdet op i de kommende afgørende kampe,

Sådan ligger de næste kampe

Tirsdag d. 13. marts kl. 19.00 mod TMS i Ringstedhallerne (Dansk Kabel TV Arena)
Søndag d. 18. marts kl. 16.30 mod Næstved/Herlufsholm i Herlufsholm Idrætscenter
Søndag d. 25. marts kl. 15.00 mod Team Sydhavsøerne i Rødbyhavn Sportshal
Søndag d. 8. april kl. 14.30 mod Hillerød i Værløse-hallerne

Publiceret 13 March 2018 08:00

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV