Teater syvstjernen er klar igen:

Premiere på fredag

Politiet er tilsted ved teatergruppens premiere på fredag

Teatergruppen Syvstjernen har sørget for, at Danmarks bedste politifolk fra Forbrydelsen, Rejseholdet og Olsen-Banden er til stede ved premieren på Karaktermord på fredag den 16. marts.

Ligeledes kommer de verdensberømte detektiver Sherlock Holmes, Columbo og Hercule Poirot.

Det er 27. år, hvor Teatergruppen Syvstjernen hvert år har skrevet en helt ny teater-/musicalforestilling for voksne og børn.

I år foregår stykket på et slot. I slottets sale holdes familiefest, fantasy-konference og ugens award-show. Og downstairs i slottets køkken sker der også ting. Et mysterie breder sig. Er der sket et mord eller hvad?

De sociale medier er i fokus på en helt utraditionel måde, og der er et hav af sjove replikker, fantastiske sange og dansenumre, og flotte kostumer.

Familieprojekt

74 elever og forældre fra Bagsværd Kostskole, Ganløse skole, Hareskov skole, Københavns Universitet, Lille Værløse skole, Lilleskolen, Lyngholmskolen, Lærkeskolen, Marie Kruses skole, Måløvhøj skole, Skolen ved Kæret, Solvangskolen, Stavnsholtskolen, Sukkertoppen Gymnasium, Syvstjerneskolen, Søndersøskolen og Østerbro Basen samt andre steder er med til at producere årets forestilling i fællesskab.

48 elever og forældre fra Furesø og omegns skoler optræder sammen på scenen på tværs af klasser og skoler.

“Teatergruppen Syvstjernen er et unikt familieprojekt, hvor elever og forældre i fællesskab producerer hele forestillingen. Vi har ingen auditions”, fortæller chefinstruktøren Peter Nørager-Nielsen.

Forestillingerne vises fredag den 16. marts kl. 19, lørdag den 17. marts kl. 13.30 og 17.30 i Syvstjerneskolens Festsal.

Billetter fås på teatergruppen.dk eller ved døren.

Chefinstruktør Peter Nørager-Nielsen i færd med at arrangere musik og lydeffekter til forestillingen, der har premiere på fredag. Privatfoto

Chefinstruktør Peter Nørager-Nielsen i færd med at arrangere musik og lydeffekter til forestillingen, der har premiere på fredag. Privatfoto

Publiceret 13 March 2018 07:00

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV