Philip Kaasbjerg, der er varehuschef i Kvickly Værløse, glæder sig til at kunne præsentere kunderne for de mest populære Irma-varer.

Philip Kaasbjerg, der er varehuschef i Kvickly Værløse, glæder sig til at kunne præsentere kunderne for de mest populære Irma-varer. "Vi kommer til at samle dem som en shop i shop", fortæller han. Arkivfoto: Michael Braunstein

Lokalt varehus ude med nyt initiativ:

Laver en Irma-shop

Selvom Irma på Værløse Bymidte lukker, vil du stadig kunne finde en stor del af de mest populære varer fra butikken - i Kvickly

er bredte sig et ramaskrig på Værløse Bymidte, da nyheden om, at Irma lukker i begyndelsen af april. Men nu er der godt nyt til de mange kunder, der i forskellige grupper på Facebook gav udtryk for, at de med lukningen vil savne mange af Irmas signaturvarer. Kvickly på Bymidten har nemlig besluttet, at de fremover vil kunne præsentere et pænt udvalg af de mest populære varer fra Irma-kæden.

Fik du læst: Endnu et seniorbofællesskab på vej i Furesø

Den nyhed var Philip Kaasbjerg, der er varehuschef i Kvickly på Værløse Bymidte, allerede ude med på Facebook den dag meddelelsen om Irma-lukningen kom, men nu er det altså alvor.

“Vi får et pænt udvalg af de mest populære Irma-varer. Til en start vil det primært være tør-varer (kolonial, red.), der vil være at finde i Kviclky, men efterhånden vil der dukke flere og flere af de kendte varer op”, fortæller varehuschefen og afslører, at Irma-varerne vil blive samlet i en del af varehuset.

“Det bliver nærmest som en shop i shop”, fortæller han og lægger ikke skjul på, at han glæder sig over beslutningen, som forhåbentligt vil tilgodese de mange trofaste Irma-kunder.

hhs

Publiceret 18 March 2018 07:15