Fem indbrud i Furesø er blevet anmeldt til Nordsjællands Politi de seneste dage. Foto: Mostphotos.com

Fem indbrud i Furesø er blevet anmeldt til Nordsjællands Politi de seneste dage. Foto: Mostphotos.com

Indbrudstyvene har haft travlt de seneste dage

Af
Jens Berg Thomsen og Katrine Rolver

Indbrudstyvene har haft travlt de seneste dage i Furesø. Det oplyser Nordsjællands Politi. 

I går mandag den 19. marts blev der i Værløse begået to indbrud. Det første fandt sted på Elsevej. Her var der indbrud i tidsrummet mellem klokken 17.30 til 21.10 . Gerningsmanden efterlod ingen spor efter at have opbrudt et vindue. Der blev stjålet smykker, oplyser Nordsjællands Politi. 

Fik du læst: Se billederne: Foråret lader vente på sig 

Det andet indbrud fandt sted på Birkevej, Det skete mellem klokken 18 og 21.55. Ifølge Nordsjællands politi tog gerningsmanden en stige fra skuret og brød ind gennem et vindue på første sal. Huset havde en alarm fra Verisure, som dog ikke blev aktiveret, da gerningsmanden brød ind. Der er endnu ikke overblik over hvad der er blevet stjålet.

I søndags den 18. marts blev en villa på Rytterhaven i Farum udsat for indbrud. Det skete klokken 04.  Gerningsmanden havde ifølge Nordsjællandspoliti brudt et vinduet til soveværelset op og havde gennemrodet huset, men der er endnu ikke overblik over hvad der er blevet stjålet.

Fik du læst: DEBAT: 'Parallelsamfundene eksisterer ikke kun i ghettoerne'

Mellem den 16. marts klokken 17.30 og dagen efter klokken 21.30 er der brudt en havedør op i en villa på Søndergårdsvej i Værløse. Det fortæller politiets døgnrapport, der også oplyser, at der er stjålet smykker, en computer og mindre beløb i danske kroner og i euro.

Mellem lørdag den 17.marts  klokken 22.30 og søndag morgen klokken 2.30 har der været indbrud i en villa på Jomfrubakken i Værløse, hvor tyve har brudt et vindue op. Tyvene er rendt med tre iPads, der lå i et pengeskab. Pengeskabet er også blevet taget med, oplyser politiet i døgnrapporten. Derudover har beboerne konstateret en “omfattende gennemrodning” af huset, skriver politiet.

 

Publiceret 20 March 2018 14:00