De 3 hold fra Farum Boldklub. Foto: Privat

De 3 hold fra Farum Boldklub. Foto: Privat

Pokaler til Farum Boldklub ved påskestævne

54 spillere og ledere fra Farum Boldklub deltog i påske- stævne i Holland

54 spillere og ledere fra Farum Boldklub var i påsken i Holland, hvor de skulle deltage i Easter Open. De tre hold spillede tre forskellige steder i Holland.

U12 drengene stillede op i U12 rækken, hvor de spillede 7-mands. I den indledende pulje slog de et hold fra Wales med 6-0, derefter et hollandsk hold, som de vandt over med 12-0 tilsidst spillede de 1-1 mod et engelsk hold. Drengene blev 1'er i puljen. Søndagens finalespil var mod et engelsk hold, hvor kampen endte 0-0, derefter spillede de mod hollændere og vandt 9-0. Sidste kamp var mod endnu et hold fra Wales, og her vandt de 3-1. I finalen spillede de mod et hold fra Sydafrika, og tabte 4-0, og kom således hjem med et flot sølvpokal.

U13 pigerne stillede op i U13 rækken og skulle også spille 7-mands. I den indledende pulje mødte de et hold fra Holland og to hold fra England. De vandt første kamp 3-0, tabte anden kamp 1-0 og sidste kamp vandt de 4-1. Pigerne blev 2'er i deres puljespil, og skulle derfor om søndagen spille med i et mellemrundespil. I denne pulje mødte de to hollandske hold og danske BSF. Den første kamp tabte de 0-1, vandt så 2. kamp 1-0. Farum tabte til BSF med 6-0, og kom på en delt 5. plads.

U16 pigerne mødte i første kamp et hollandsk hold og vandt med 10-0. I anden kamp mødte det engelske hold ikke op og sidste kamp vandt de 2-1 over et andet engelsk hold. Pigerne vandt puljen. Finalespillet om søndagen bød på kamp mod en hollandsk fodboldskole, hvor pigerne vandt 2-0. Sidste modstander var et tysk hold, hvor pigerne vandt 5-0. I finalen vandt pigerne overbevisende med 6-0. Herefter kunne pigerne modtage en stor pokal, som nu står og pynter i Farum Boldklubs lokaler.

Publiceret 11 April 2018 08:00

SENESTE TV