Det er nu blevet lettere at kontakte Furesøs SSP-konsulent på ens smartphone. Foto: Kristina Pihl

Det er nu blevet lettere at kontakte Furesøs SSP-konsulent på ens smartphone. Foto: Kristina Pihl

Ny app-funktion skal hjælpe SSP-indsatsen i Furesø

En ny funktion i app’en ’Furesø Borgertip’ skal gøre det nemmere at kontakte Furesøs SSP-konsulent

Af
Af Kristina Pihl

Er der en gruppe unge mennesker, der larmer eller på anden måde er til gene, så er det nu blevet nemmere at kontakte Furesøs SSP-konsulent. App'en 'Furesø Borgertip' har fået ny funktion, hvor man med enkelte klik på sin smartphone kan sende en direkte besked, hvis man føler dig utryg.

Fik du læst: Mageløs tog 35 første spadestik

“Den nye app gør det nemmere for borgerne. I app'en er der allerede formuleret nogle emner, man kan vælge, så man ikke selv skal sidde om formulere noget, hvis man har svært ved at sætte ord på det,” fortæller SSP-konsulent Khalil Ahmed.

SSP-indsatsen beskæftiger sig med det opsøgende arbejde og er et samarbejde mellem skole, socialforvaltning og politi. SSP-indsatsen fokuserer primært på at sikre børn og unges trivsel og forebygge kriminalitet.

Udover SSP-konsult Khalil Ahmed består SSP-indsatsen i Furesø af syv gadeplansmedarbejdere. Den nye app-funktion vil lette arbejdet for Khalil Ahmed og hans kollegaer.

Fik du læst: Råb og dårlig opførsel: Stressede bilister skaber farlige situationer for Furesøs skolepatruljer

“Det giver os en masse viden om, hvad der sker i det offentlige rum, som vi ikke altid ser, fordi vi ikke kan være alle steder på en gang. Desuden er det også rart for mig at få noget på skrift, det gør det nemmere at arbejde med. Det giver også borgerne en mulighed for at reflektere over, hvad man skriver, og de får også en chance for at gentænke, hvad de lige har set eller oplevet,” siger Khalil Ahmed og understreger, at alle kriminelle handlinger fortsat skal meldes til politiet på 114 eller 112 og ikke i app'en.

Publiceret 13 April 2018 00:00

SENESTE TV