Vi har hele tiden sagt, at en eventuel justering af udligningssystemet må hvile på et fair og gennemskueligt grundlag. Det har ikke været tilfældet med de

Vi har hele tiden sagt, at en eventuel justering af udligningssystemet må hvile på et fair og gennemskueligt grundlag. Det har ikke været tilfældet med de "modeller, som regeringen har lagt frem. Derfor er vi tilfredse med, at forhandlingerne nu tager en ny drejning", siger Ole Bondo Christensen. Arkivfoto

Bondo om udligningssagen:

"Tilfreds med at forhandlingerne tager en ny drejning"

Af
Helene Holm Stolle

Alt tyder på, at regeringen - indtil videre - dropper udligningsreformen, der har været mere end udskældt af hovedstadens kommuner.  Furesø Kommune har stået i front i kampen mod reformen, som borgmester Ole Bondo Christensen (A) har kaldt 'tyveri ved højlys dag', da den i værste fald kunne komme til at betyde, at Furesø kommune skulle sende yderligere 35 milioner kroner ud fra kommunen til provinsen. 

Fik du læst: Indsamling af affald ved Furesøbad

"Vi har hele tiden sagt, at en eventuel justering  af udligningssystemet må hvile på et fair og gennemskueligt grundlag. Det har ikke været tilfældet med de modeller, som regeringen har lagt frem. Derfor er vi tilfredse med, at forhandlingerne nu tager en ny drejning", siger Ole Bondo Christensen til Furesø Avis og understreger, at hele byrådet står sammen i denne sag. 

"Vi følger forhandlingerne meget nøje og er i tæt kontakt med de forskellige partier på Christiansborg, for vi er ikke i mål endnu", slår borgmesteren fast og fortsætter: 

Fik du læst: Sæsonstart: Populært loppemarked byder på rundstykker og solskin - forhåbentligt

"Der er stadig en risiko for, at vi bliver ramt af en ny opgørelse vedrørende udlændingens uddannelsesniveau, som i værste fald vil kunne koste os op mod 25 mio. kr. om året".

null

Publiceret 17 April 2018 12:30

SENESTE TV