Tag godt imod dem:

På søndag ringer Hjerteforeningen på døren

For første gang bliver der landsindsamling og Hjertegalla samme dag

På søndag den 22. april bliver en væsentlig hjertedag i Furesø, for her inviterer Hjerteforeningen Furesø kommunens borgere til at samle ind til fordel for hjertesagen.

“Vi er taknemmelige for enhver enkeltperson eller grupper, eksempelvis veninder eller ægtepar, der vil støtte Hjerteforeningens landsindsamling som indsamlere,” siger Susanne Ohm, formand Hjerteforeningen Furesø, i en pressemeddelelse.

Fik du læst: Jonstrup Vang forvandler sig til Astrid Lindgrens forunderlige univers

For første gang bliver der landsindsamling og Hjertegalla samme dag. Det er en nyskabelse, at en landsindsamling og et indsamlingsshow bliver afviklet samme dag. Du kan derfor samme dag både møde indsamlere fra Hjerteforeningen og senere runde dagen af med at se kunstnere optræde til fordel for hjerterne ved Hjertegalla på TV2 Charlie.

“En ud af fire dør af en hjerte-kar-sygdom og det gælder uanset alder. Det er alt for mange, og det gør vi i Hjerteforeningen noget for at ændre. Derfor samler vi ind til forskning i hjerte-kar-sygdom, forebyggelse af hjertesygdomme og støtte til patienter og pårørende,” siger Susanne Ohm.

Man kan melde sig som indsamler på hjerteforeningen.dk/landsindsamling. I Furesø er der tre indsamlingssteder, Farum Kulturhus, Satellitten i Værløse og Hareskov bibliotek.

logy

Publiceret 17 April 2018 06:36

SENESTE TV