ANNONCE

”I forhold til store klinikker får vi et tæt forhold til vores kunder, og det har stor betydning for tilliden i behandlingssituationen,” siger tandlæge Ingo Svare.

Få en god oplevelse hos tandlægen

"Vi tror på, at det giver kunderne følelsen af stabilitet og tryghed, når det er de samme ansigter, de møder hver gang hos os," siger tandlæge Ingo Svare, indehaver af Tandteam Svare i Farum

Hos Tandteam Svare på Farum Hovedgade 2 er du sikker på at blive behandlet af den samme tandplejer og tandlæge hver gang.

Indehaver Ingo Svare er eneste tandlæge på klinikken, og Ida Kruse med speciale i parodontose er eneste tandplejer.

”Den overskuelige behandlerstab har været vores særkende i mange år. Vi tror på, at det giver kunderne følelsen af stabilitet og tryghed, når det er de samme ansigter, de møder hver gang hos os. I forhold til store klinikker får vi et tæt forhold til vores kunder, og det har stor betydning for tilliden i behandlingssituationen. Vi er en allroundklinik med voksne kunder i alle aldre, og vi møder alle folk med godt humør,” siger Ingo Svare.

Tandteam Svare er klar til at tage imod dig: Klinikassistent Renée, klinikassistent Charlotte, tandplejer Ida og tandlæge Ingo.

 

Alle behandlinger

Han har været tandlæge i 33 år – de sidste 19 år som indehaver af Tandteam Svare.

Tandteam Svare tilbyder alle former for behandlinger af højeste kvalitet som bl.a. implantater, kirurgi, rodbehandlinger, tandblegning, parodontose, tandproteser, tandskaber, facader og huller i tænderne.

 

Specialist i plastfyldninger

Klinikkens speciale er plastfyldninger, som Ingo Svare også underviser kommende tandlæger i på Tandlægeskolen under Københavns Universitet.

”Det har altid været et stort interesseområde, og jeg har taget en del kurser i emnet gennem årene. En stærk og veludført plastfyldning er til glæde for kunden på flere måder. Plastfyldningen holder i længere tid, og den ser også pæn ud i længere tid. En plastfyldning mindsker risikoen for, at tænderne knækker, lige som plast kan lime revner i tænderne sammen og forebygge senere frakturer,” forklarer Ingo Svare.

 

Så smertefrit som muligt

Uanset behandling foregår alt så smertefrit som muligt.

”Vi har ikke nogen behandlinger, hvor det er nødvendigt at have alvorlige smerter. Her har vi både roen, tiden og kompetencen til at lægge en effektiv og smertefri lokalbedøvelse, når det er nødvendigt.”

 

Gode tandlægeoplevelser

”Generelt er det bedste middel mod utryghed i tandlægestolen at have en god, rolig dialog med kunden, der altid skal være velinformeret og aldrig være i tvivl om, hvad der foregår. Derfor giver vi os god tid til at snakke med kunden om forventninger og behov, så vi lærer hinanden bedst muligt at kende. Gode tandlægeoplevelser giver mere motivation til den forebyggende tandhygiejne i hjemmet, og så er risikoen for tandproblemer senere i livet jo reduceret markant,” siger Ingo Svare.

Tandteam Svare

Farum Hovedgade 2B

3520 Farum

www.tandteamsvare.dk

Mail: info@tandteamsvare.dk