Arkivfoto
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

69-årig kvinde udsat for tricktyveri på station

En 69-årig kvinde blev mandag eftermiddag udsat for et tricktyveri på Værløse Station, hvor to udenlandske mænd henvendte sig til hende og spurgte om vej til lufthavnen. Da de var gået igen, opdagede kvinden, at hun manglede sin pung, oplyser Nordsjællands Politi.

Tricktyveriet blev begået omkring klokken 14.40, og kvinden har overfor politiet beskrevet de to mænd som østeuropæiske af udseende. 

Læs også: Tricktyve stjal næsten 20.000 kroner fra 77-årig kvinde

Den ene er mellem 40 og 60 år, 180 til 185 centimeter høj og med en almindelig kropsbygning. Han har dårlige tænder og var iført en skindhue og en mørk jakke, og han talte gebrokkent engelsk.

Den anden beskrives som mellem 40 og 50 år, 170 til 175 centimeter høj og også med en almindelig kropsbygning. Kvinden har beskrevet ham som velsoigneret og lidt rund af udseende - dog ikke tyk. Han var iført en mørkeblå frakke, der gik ned til knæene, og mørke bukser.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der så noget i forbindelse med tricktyveriet, eller fra folk, der har set eller ser de to mænd. Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefonnummer 49 27 14 48 eller 1-1-4.

Publiceret: 31. Januar 2017 11:25
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt