Søndag den 21. maj præsenterer Flemming Jensen programmet for den næste sæson i Furesø Teater. Det sker ved et åbent arrangement i Galaksen. Pressefoto
Søndag den 21. maj præsenterer Flemming Jensen programmet for den næste sæson i Furesø Teater. Det sker ved et åbent arrangement i Galaksen. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Åbent hus hos Furesø Teater: Flemming Jensen præsenterer sæsonens program

Furesø Teater inviterer på søndag den 21. maj klokken 14 til 16 til åbent hus og et glas vin i Galaksen, når Flemming Jensen – den lokale folkekære multiscenekunstner – kommer forbi og præsenterer teaterforeningens nye program for sæson 2017-18.  

Programmet er i skrivende stund på vej fra trykkeriet, og Furesø Teater ønsker, at det får en festlig lancering og hurtigt kommer ud til de teaterinteresserede i lokalområdet. Det har Flemming Jensen lovet at hjælpe til med, og mens hr. Jensen på sin helt egen finurlige facon præsenterer og kommenterer næste sæsons mange teateroplevelser, byder Furesø Teater på en forfriskning og naturligvis et eksemplar af programmet til at tage med hjem.

 "Det er altid noget særligt, når det nye teaterprogram ankommer, og vi glæder os til at præsentere det og dele det med vores teaterinteresserede medborgere", fortæller Kristian Kristensen, der er formand for Furesø Teater om baggrunden for åbent hus arrangementet i Galaksen.

Flemming Jensen har adskillige gange besøgt Furesø Teater med sine forestillinger, og han er da også med i det nye program med en såkaldt minimusical med titlen Mig & Ulf. Titlen refererer til Flemming Jensens relation til Ulf - en anden stor dansk scenekunstner – med efternavnet Pilgaard.  Forestillingen er ikke produceret endnu, men der er også tid nok, da den først kommer til Galaksen i april 2018, hvor den er sidste forestilling i teatersæson 2017-18.

"Vores teaterforening har i mange år nydt godt af Flemming Jensen både på og udenfor scenen, og vi er oprigtigt glade for, at han med dette arrangement i Galaksen nu kommer til både at starte og slutte næste teatersæson", siger Kristian Kristensen.

 

Mulighed for dialog

Det nye program er sammensat af Furesø Teaters bestyrelse – en gruppe af lokale teaterinteresserede, der brænder for at arrangere kulturoplevelser af god kvalitet i lokalområdet.

Bestyrelsen vil være tilstede i Galaksen på søndag, og efter Flemming Jensens præsentation af programmet er de parate til at diskutere teaterspørgsmål.

"Den nye sæson er nummer 54 i rækken, og vi håber, at rigtig mange kommer forbi og hilser på", slutter Kristian Kristensen.

Der er fri adgang til arrangementet i Galaksen, og den nye sæson begynder allerede den 1. august med en forestilling om Kaj Munk ombord på en af turbådene på Furesø.

 

Publiceret: 14. Maj 2017 07:38
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere