De to lokale gymnastikforeninger holdt åbent hus lørdag den 7. januar. Og det blev noget af et tilløbsstykke. Privatfoto
De to lokale gymnastikforeninger holdt åbent hus lørdag den 7. januar. Og det blev noget af et tilløbsstykke. Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Åbent hus i den nye hal blev et tilløbsstykke

I går lørdag den 7. januar 2017 afholdt Værløse Gymnastik og Farum Gymnastikforening igen Åbent hus i Springhallen.

Der var tale om et rent tilløbsstykke, og på nuværende tidspunkt er det endnu ikke opgjort, hvor mange der deltog, men på et tidspunkt måtte dørene lukkes for på at sikre, at alle deltagende kunne få udbytte af timerne i hallen, fortæller Gitte Dahl, der er formand for Værløse Gymnastik.

Læs også: Farum-svømmer nomineret til 'Årets Herresvømmer'

"Det jo er helt fantastisk, at så mange har lyst til at prøve springhallen og de fremragende muligheder, som hallen tilbyder. Det viser, at behovet langt overstiger, hvad Værløse Gymnastik og Farum Gymnastikforening i indeværende sæson har mulighed for at tilbyde. Men begge foreninger arbejder naturligvis på at skabe de bedst mulige betingelser for springerne i fremtiden", lover Gitte Dahl.

Foreningerne afholder jævnligt åbent hus-arrangementer, og du kan læse mere på foreningernes hjemmeside, hvis du vil med til det næste.

Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Publiceret: 08. Januar 2017 16:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere