Rejser Annoncer
Langtidsferie med dansk rejseleder

MALORCA - langtidsophold

22 dage - Inkl. fly, hotel med halvpension samt udflugter

Nyd livet og det lune klima med en afslappende langtidsferie på underskønne Mallorca inkl. halvpension og udflugter.


I mere end 50 år har danskerne valfartet til Mallorca, og i dag er øen mere populære end nogensinde før. Her finder du et behageligt klima, fantasiske strande, imponerende bjerge, maleriske bjerglandsbyer, en imødekommende lokalbefolkning samt storslåede naturscenerier. Vi har sammensat et program, hvor du både får mulighed for at nyde strandene og slappe af - samtidig med, at du får set nogle af øens flotte udflugtsmål. Inkluderet i rejsen er 3 guidede udflugter.


Vi har base i dejlige Playa de Palma/Can Pastilla, som ligger et stenkast fra lufthavnen og kun 12 km fra centrum af Palma by. Feriestedet er kendt for at være et af de skønneste og mest populære strandområder på Mallorca med en dejlig bred sandstrand, der strækker sig 5 km fra udkanten af Palma de Mallorca til den anden side af Playa de Palma. I området finder du alle slags butikker, barer og et stort udvalg af restauranter med gode spanske specialiteter og internationale retter. Bus til Palma afgår flere gange i timen, eller du kan leje en cykel og tage turen ind til storbyen i dit helt eget tempo langs den livlige strandpromenade.

Klik her for at booke rejsen


Vi har inkluderet følgende udflugter

Storbyen Palma
Denne tur går til øens smukke hovedstad, Palma. Først sightseeing i bus, forbi marinaen og op til fæstningen Bellver, som byder på en fantastisk udsigt over Palma by og havn. Dernæst guidet tur til fods med mulighed for besøg i byens imponerende katedral La Seu.

Sineu marked og grotterne Cuevas del Drach
I dag skal vi opleve det store stemningsfyldte onsdagsmarked i den gamle romerske by Sineu – det ældste eksistrende marked på Mallorca og en ægte autentisk oplevelse i den smukke landsby. På og omkring Markuspladsen ved katedralen midt i byen handles med alt fra frugt, grønsager og lokale råvarer til smykker, tøj og sko. Markedet er desuden det eneste marked på Mallorca, som fortsat har levende dyr. Efter indkøb og frokost på egen hånd fortsætter vi til øens mest kendte naturfænomen drypstensgrotten Cueves del Drach, Dragegrotterne. Til fods går vi via underjordiske sti- og trappe-systemer, inden vi ender ved Matel søen, der er en af verdens største underjordiske søer. Her slukkes lyset og en lille klassisk koncert fremføres fra oplyste både og sætter punktum for en magisk oplevelse.

Appelsindalen og Valldemosa
Heldagsudflugt til noget af øens smukkeste natur. Første stop i den rolige og idylliske by Soller, der ligger i en frodig dal af citron- og applesinlunde for foden af de UNESCO-beskyttede Tramuntana bjerge. Med den antikke sporvogn kører vi gennem byens torv og videre forbi grønne haver og appelsinlunde ned til havnebyen Puerto Soller, hvor strandpromadens caféer ligger som perler på en snor. Herfra videre til hyggelige Valldemossa, Mallorcas højest beliggende by, hvorfra vi har en enstående udsigt ud over bjergene og dalen. Besøg i byens kloster La Real Cartuja, hvor komponisten Frederic Chopin tilbagte vinteren 1838-1839 sammen med sin elskerinde, forfatteren Georg Sand. Der bliver tid på egen hånd til at udforske de smalle krogede gader med caféer, gallerier og gavebutikker. Nyd en kop kaffe på torvet og grib chancen for at prøve den populære og tratiditonelle ”coca de patata” – kartoffelkage.

Vælg mellem to dejlige hoteller:

Hotel Barcelo Pueblo Park ****
Barcelo Pueblo Park ligger centralt i Playa de Palma, få minutters gang fra stranden. Det er et flot og lækkert hotel med en dejlig atmosfære, bygget i typisk mallorcinsk stil med et stort og indbydende pool område med poolbar og solterrasse samt en smuk og frodig have. På hotellet findes 24-timers reception, restaurant, bar, udendørs og indendørs pool, fitnesslokale, wellness center med tyrkisk bad og massage (mod gebyr), mødefaciliteter, trådløs internet, bagageopbevaring, parkering (mod gebyr) samt cykeludlejning. Stilfuldt indrettede værelser med badeværelse (bad/bruser), hårtørrer, tv, telefon, sikkerhedsboks (mod gebyr), aircondition/opvarmning og balkon/terrasse.

Hotel Helios ***
Hotel Helios er et godt og velfungerende hotel, omgivet af en dejlig have og beliggende kun 150 m fra Playa de Palma strand. På hotellet findes udendørs swimmingpool med solterrasse, indendørs pool med sauna og tyrkisk bad, restaurant, bar, elevator og 24-timers reception. På Hotel Helios kan du spille minigolf, bordtennis og dart. Desuden råder hotellet over en stor cykelgarage. Der afgår busser udenfor hotellet med forbindelse til Palmas bymidte. Alle værelser er med bad, toilet, aircondition, sikkerhedsboks (mod gebyr), wi-fi samt balkon.


Publiceret: 10 Maj 2017