Rejser Annoncer
Fra Perth til Christchurch – Det bedste Down Under

Det bedste fra Perth til Christchurch

Den ultimative Australien & New Zealand tur

Dette er rejsen for dig, der vil samle de bedste oplevelser i Australien og New Zealand på en og samme rejse Down Under. Uden for mange kompromisser undervejs og med mest muligt inkluderet hjemmefra. Turen tager dig fra Perth i Western Australia til Christchurch i det sydøstlige New Zealand og undervejs bliver du beriget med indsigt og oplysning fra en dygtig lokal ekspertrejseleder. Rejsen tager dig også ind i de smukkeste og mest ikoniske byer, ud i Australiens røde ørken, op i troperne til regnskove og Great Barrier Reef, gennem New Zealands imponerende natur fra nord til syd og ind i både aboriginal- og maori kultur. Alle dage starter med et godt morgenmåltid og ingen dag slutter uden en stor oplevelse.

Klik her for at booke rejsen


Dag 1. Afrejse fra Danmark
Rejsen til Australien er lang. Det kan ikke benægtes. Men den foregår på behageligste vis med Emirates via Dubai og derfra videre til Australiens vestkyst og smukke Perth med afrejse fra København klokken 14.20

Dag 2. Ankomst til Perth
Ved ankomsten til Peth bliver I mødt I lufthavnen og kørt ud til havnebyen Fremantle, hvor jeres hotel ligger. Klokken er 17.45 når I lander, og I er nok trætte ovenpå den lange flyrejse.
De næste tre nætter bor I på Esplanade Hotel Fremantle - by Rydges

Dag 3. Perth
Dagen star på oplevelser i Western Australia’s hovedstad, Perth, hvor I nyder en afslappende og informativ sightseeing tour. Retur til Fremantle på Swan River og ombord på et hyggeligt flodcruise. Om aftenen bydes der på velkomstmiddag sammen med den gruppe, I skal dele oplevelser med de næste mange uger.

Dag 4. Fremantle & Swan Valleys vingårde
Formiddagen bruges i historiske Fremantle og efter frokost skal I på vinsmagning i Swan Valley og smage på regionens fantastiske vine.

Dag 6. Videre fra Perth til Alice Springs
Transport tilbage til Perth lufthavn og flyvning ind til Alice Springs midt inde i Australiens hjerte; også kaldet the Red Centre.
Her bor I to nætter på Chifley Alice Springs Resort.

Dag 6. Alice Springs
En god dag i Alice Springs, der inkluderer både the Royal Flying Doctors og School of Air. Fra Anzac Hill nyder I den smukke udsigt over MacDonnell Ranges.

Dag 7. Alice Springs til Uluru (Ayers Rock)
Efter morgenmaden holder bussen klar og turen går ind i den røde ørken. Først med et stop og en vandretur i Kata Tjuta (The Olgas) og senere Ayers Rock Resort, hvor I ankommer i tide til at kunne nyde et glas vin, mens solen går ned over Uluru.
Herude i ørkenen bor I meget apropos på Desert Gardens Hotel.

Dag 8. Videre fra Uluru til Cairns
Dagen starter tidligt med den smukkeste solopgang over Uluru. Herefter oplever I et dramatisk skift i omgivelserne fra det røde sand til blå vand, da turen går videre med fly fra Ayers Rock til Cairns i det nordlige Queensland. Her bor I to nætter på Pullman Cairns International.

Dag 9. Great Barrier Reef
Cairns er ensbetydende med en tur ud til Great Barrier Reef. Og dagen kommer således til at foregå under vandet. På den ene eller den anden måde. Med katamaran sejler I ud til Reef Magic´s eklsklusive reef-platform og bruger 5 timer herude på Great Barrier Reef. Enten snorkler I i korallagunen, opholder jer i undervandsobservatoriet, sejler i enten en ”semi-submarine” eller en glass bottom boat. Der bliver også tid til at slappe af på stedets store soldæk, før der serveres en skøn frokost med lokale specialiteter.

Dag 10. Videre fra Cairns til Port Douglas
En afslappende formiddag på hotellet og derefter videre i bus og en times kørsel nordpå til Port Douglas. I dette lille stykke paradis mødes to af verdens mest fantastiske naturfænomener Daintree Rainforest og Great Barrier Reef.
Her bor I to nætter på Peppers Beach Club.

Dag 11. Port Douglas
Dagen bruges i ro og mag og på egen hånd i disse helt vidunderlige omgivelser.

Dag 12. Videre fra Port Douglas til Melbourne
Retur til Cairns og derfra med fly sydpå til Melbourne. Her bor I tre nætter på Rydges Melbourne

Dag 13. Melbourne
City sightseeing rundt i Melbourne og senere frokost i vindalen Yarra Valley.

Dag 14. Melbourne
Dagen bruges mest på egen hand. Melbourne er en vidunderlig storby, og der er nok at se og gøre her. Sidst på eftermiddagen stiger I ombord på den historiske Colonial Tramcar Restaurant, der på hyggelig vis tager jer med rundt i byen samtidig med, at I nyder en dejlig treretters menu ombord i den ombyggede sporvogn.

Dag 15. Videre fra Melbourne til Sydney
En times flyvning mod nord og I er fremme i flotte Sydney. Her bor I fire nætter på Amora Hotel Jamison Sydney

Dag 16. Sydney
Sydney opleves både til lands og til vands inklusiv et besøg i Sydney Opera og en sightseeingsejlads i Sydney Harbour. Om aftenen nyder I en velsmagende og meget klassisk Fish ´n Chips middag på Bondi Beach.

Dag 17. Sydney
En heldagsudflugt til Blue Mountains National Park med frokost, vandring og ubeskrivelig natur. Nationalparken ligger små hundrede kilometer udenfor storbyen og giver jer samtidig mulighed for at opleve New South Wales smukke natur.

Dag 18. Sydney
Hele dagen er på egen hand. En sådan skal man bare have i Sydney. Byen er ikonisk for os danskere med Utzons smukke Operahus nede ved havnen. Lige så ikonisk er Sydney Harbour Bridge, og så er der alt det, der ligger inde bag ved. Historie, høje bygninger med udsigter, hyggelige cafeer og måske tid til lidt shopping. Om aftenen overraskes I af en helt særlig middag.

Dag 19. Videre fra Sydney til Auckland
Farvel Australien og goddag til New Zealand. Fra en fantastisk storby til en anden. Auckland, også kaldet City of Sails, er New Zealands største by. Beliggende i nord på Nordøen og egentlig meget lig Sydney; selvfølgelig på den gode måde. Derfor et ganske glimrende udgangspunkt for den New Zealandsoplevelse, der ligger og venter de næste 2 uger.
Her bor I to nætter på Rydges Auckland Hotel

Dag 20. Auckland
Formiddagstur rundt i storbyen efterfulgt af en eftermiddag på egen hånd.
Dag 21. Videre fra Auckland til Bay of Islands
Bussen henter jer tidligt og rejsen fortsætter nordpå til Waipoua Kauri Forest Reserve, hvor I gør bekendtskab med de flere tusind år gamle Kauri træer. Derfra videre til det smukke subtropiske Bay of Islands. Om aftenen spiser I på en dejlig restaurant i området.
Her bor I to nætter på Copthorne Hotel and Resort Bay of Islands.

Dag 22. Bay of Islands
En dejlig dag som I nyder helt på egen hånd. Sådanne dage er vigtige på denne nok så oplevelsesrige tur. Og området er helt perfekt til dette.

Dag 23. Bay of Islands, Auckland
Formiddagen starter med en flot cruise til Cape Brett og det berømte Hole in the Rock. Kystlinien er fantastisk smuk heroppe og sejlturen bliver ikke mindre mindeværdig af, at I på store dele af turen får følgeskab af delfiner, pingviner og andet lokalt maritimt liv. Hen på eftermiddagen går turen tilbage til Auckland, hvor I bliver taget med på en af de gode lokale restauranter.
Her bo I igen på Rydges Auckland Hotel

Dag 24. Videre fra Auckland via Waitomo til Rotorua
Turen til Rotorua går via de magiske Waitomo Caves med lysende orme i de underjordiske huler. Rotorua er maori kulturens “hovedstad”. En usædvanlig by med hektisk aktivitet i undergrunden. Varme kilder og svovldampe giver også byen sin helt særlige karakter. Oplevelsen bliver ikke bedre end på Te Puia, hvor termalsk aktivitet kombineres med en klassisk Hangi fest. Traditionel Maori aften med dans og god mad, der sætter punktum for dagens mange store indtryk.
Her bor I to nætter på Rydges Rotorua

Dag 25. Rotorua
Nyd et besøg i the Agrodome. En af New Zealands helt store attraktioner med blandt andet fåreavl og hyrdehunde. En meget newzealandsk oplevelse.

Dag 26. Videre fra Rotorua via Lake Taupo til Wellington
Turen går igennem Nordøens højland og den smukke og for Ringenes Herre fans helt fantastiske Tongariro National Park. Der gøres stop både ved Lake Taupo og Huka Falls inden dagen fortsætter gennem fladt landbrugsland til en af verdens hyggeligste hovedstæder, Wellington.
Her bor I en nat på Travelodge Wellington.

Dag 27. Videre fra Wellington over Cook Strædet til Christchurch
Sejlturen fra nord til syd går med en Interisland Ferry over Cook strædet og igennem både Marlborough Sound og Queen Charlotte Sound. En helt fantastisk færgeoverfart, hvor meget af den 3 timer lange sejlads foregår ude på færgens dæk. Fra Picton går turen via Kaikoura til Sydøens største by Christchurch.
Her bor I en nat på Quality Hotel Elms

Dag 28. Videre fra Christchurch til Fox Glacier
Idag fortsætter den videre rejse med det berømte Tranz Alpine tog fra øst til vest og over de smukke Southern Alps fra Christchurch til Greymouth. Derfra videre i bus ned langs vestkysten og Westland National Park til gletsjerne Fox Glaciers og Franz Josef Glaciers. Den helt unikke og meget smukke natur suppleres om aftenen af en dejlig middag i de rigtige omgivelser.
Her bor I på Heartland Hotel Fox Glaciers

Day 29. Videre fra Fox Glacier til Queenstown
Dagens videre rejse går langs med og igennem noget af det smukkeste New Zealand har at byde på. Den ene udsigt overgår den næste og sådan fortsætter det hele vejen til Queenstown.
Her bor I to nætter på Copthorne Hotel and Apartments Queenstown

Dag 30. Queenstown
Hele dagen er på egen hånd i denne smukke og livlige “adventure-hovedstad”. Hvis ikke lige et Bungy Jump står på din “To Do” liste, så kan oplevelsen af at se andre tage springet være en nok så adrenalin pumpende oplevelse i sig selv. Det kan også være, at I lejer et par cykler i området eller nøjes med at nyde livet og de smukke udsigter fra en byens mange hyggelige cafeer.

Dag 31. Videre fra Queenstown via Milford Sound til Te Anau
Ad snoede veje og gennem smuk natur langs Lake Wakatipu til Fiordland National Park og berømte Milford Sound. Her nyder I et afslappende cruise på en af New Zealands smukkeste fjorde omgivet af den grønneste regnskov og spektakulære vandfald. Om aftenen spiser I på en hyggelig restaurant i Te Anau.
I bor på Kingsgate Hotel.

Dag 32. Videre fra Te Anau til Dunedin
Gennem Southlands varierede natur til skotskprægede Dunedin. Arkitekturen er helt sin egen her i ”The Edinburgh of the South” og turen rundt i byen inkluderer selvfølgelig også en rundvisning på Larnach Castle. Om aftenen nydes en god middag på en lokal restaurant i byen.
I bor en nat på Scenic Hotel Dunedin City

Dag 33. Videre fra Dunedin via Mt Cook til Lake Tekapo
Rejsen går op ad østkysten til de store runde klippesten ved Moeraki Boulders. Formet af 60 millioner års ”vind og vejr” ligger de der i vandkanten på Koekohe Beach og får nutid til at virke underlig skrøbelig og særdeles kortvarig. Videre til Oamaru med noget af New Zealands fineste 19-hundredetals arkitektur.
Derfra op i højderne gennem Mount Cook National Park til Lake Tekapo, hvor I bor på det dejlige hotel Peppers Bluewater Resort og nyder en pragtfuld ”Farvel middag” sammen med jeres rejsefæller gennem de seneste snart 5 uger.

Dag 34. Videre fra Lake Tekapo tilbage til Christchurch
Sidste køredag. Først et besøg ved den ensomt beliggende “Church of the Good Shepherd”. Derfra nordpå over Canterbury sletten tilbage til Christchurch, hvor turen afsluttes med en sidste nat på The Commodore.

Dag 35. Hjemrejse fra Christchurch
Hele dagen har I på egen hånd i Christchurch før I sidst på eftermiddagen bliver kørt ud til lufthavnen for at starte jeres hjemrejse med Emirates klokken 18.45.

Dag 36. Hjemkomst til Danmark
Efter et flyskift og 2 timer i Dubai lander I i København ved middagstid kl. 12.20.


Publiceret: 9 Januar 2018