Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

God indsats af Farumsvømmere ved Danske Årgangsmesterskaber

Hos de yngste svømmere i gruppe 2 i Hørsholm (drenge 13-14 år, piger 11-12 år) stillede Farum Svømmeklub til start med de 7 svømmere Julie Marie Gadfelt, Naja Ishøj Nielsen, Maja Hjuler, Sebastian Terp, Kevin Søby, Miki Taagholt og Amalie Wied-Christiansen.

Lad det være sagt med det samme, det blev til et hav af personlige rekorder hos Farumsvømmerne i kampen mod de bedste jævnaldrende svømmere i landet.

Der var set frem til stævnet med spænding fra alle sider og svømmerne "tog kampen op" på imponerende vis med masser af energi og kampgejst.

Personlig rekord

Julie Marie Gadfelt stod for Farums bedste individuelle placeringer med en række 5 og 6 pladser, og hun formåede desuden at kvalificere sig til iTUP Årgang (Svømmeunionens Talentudviklingsprogram) i både 200 og 400 fri.

Stort tillykke til Julie, der havde en travl weekend med sine 6 individuelle starter og 3 holdkapper. Det blev i alt til 5 personlige rekorder til Julie.

Amalie Wied-Christiansen fik i den grad også høstet frugterne fra det hårde træningsarbejde, der er blevet lagt i bassinet de i seneste måneder, og hun svømmede store personlige rekorder hjem i 4 af sine 5 individuelle starter.

Naja Ishøj Nielsen viste, at hun besidder en imponerende fightervilje, hvilket indbragte hende flotte personlige rekorder i 3 af sine 4 individuelle starter. Dermed stod Naja absolut ikke tilbage for de 2 andre pigers præstationer.

Fælles for Julie, Amalie og Naja er det, at de alle 3 opnår markant bedre placeringer i Hørsholm end til sidste års Danske Årgangsmesterskaber i Ringe, målt i de samme discipliner. Dette vidner om den konstante udvikling pigerne har gennemgået i den indeværende sæson, og de vil formodentlig alle 3 kunne kæmpe med blandt de allerbedste svømmere født i årgang 1996 indenfor en overskuelig fremtid.

Fornem debut

Maja Hjuler lavede en fornem debuterede ved Danmarksmesterskaberne ved at sætte personlige rekorder hver gang hun hoppede i vandet. Således slutter Maja sin sæson af med manér med 3 store personlige rekorder, ligesom hun høster en masse vigtig mesterskabserfaring i konkurrencen mod de bedste jævnaldrende svømmere i hendes årgang (1997).

Udover de individuelle løb svømmede de 4 piger 4x50 og 4x100 crawl samt 4x50 medley. Her viste pigerne, at de formår at bakke hinanden op og løfte hinanden når det gælder hele holdet, hvilket medførte 2 super flotte 5. pladser i crawl holdkapperne.

Miki Taagholt debuterede, ligesom Maja, med at sætte personlig rekord hver gang han hoppede i vandet! Dermed blev det til 2 rigtigt flotte løb på 200 og 400 crawl, ligesom Miki svømmede en rigtigt god 100 butterfly, der dog måske kunne være blevet til mere med en bedre disponering af løbet. Men Miki fortjener ros for at tage chancen med et hårdt udlæg.

Kevin Søby gjorde en udmærket figur i 50 fri, ved at svømme lige op til sin personlige rekord. Det var Kevins første start ved et Dansk Mesterskab, og man må sige at han indsats er helt igennem godkendt!

Sebastian Terp var desværre ikke helt på toppen den første dag af mesterskaberne, men han kom flot igen om søndagen, ved at svømme en 100 ryg lige under sin personlige rekordtid.

Stort tillykke til de 7 svømmere.

/BV

Publiceret: 24. Juni 2008 03:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt