Det gælder om at være parat når startskudet lyder. Privatfoto
Det gælder om at være parat når startskudet lyder. Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Seks medaljer til otte svømmere

- og i alt 16 personlige rekorder

Alle svømmere og trænere mødtes på Hovedbanegården i København lørdag morgen, for at tage med en fælles bus for kredsen.

Turen til Bornholm gik over Sverige til Ystad, og med en færge fra Ystad til Rønne. Efter ankomsten til Rønne, tog de ud til kasernen, hvor der skulle overnatte, og her blev bagagen lagt. Efterhånden var klokken blevet mange, og holdet måtte gå i samlet flok ud til svømmehallen.

Lørdagens stævneafsnit bød på 13 personlige rekorder i 16 løb. Og af de 13 rekorder endte 4 af dem også med en medalje.

Den første, som Jonas Thuesen fik, var af bronze i 50m fri for drenge. Lige forinden, havde Anne Sofie Gadfelt været i vandet i sit løb, også 50m fri. Hun slog en personlig rekord på hele 5 sekunder.

Efter bronzemedaljen til Jonas, ville Mads Jørner også meget gerne have en i 50m fri, men han fik en 4. plads kun 7/100 fra medaljen. Mads fik dog en sølvmedalje i 50m fly, hvor også Oscar Kokholm deltog og satte en stor personlig rekord.

Hård træning gav pote

En svømmer, som klarede sig rigtig godt lørdag, og som har haft stor fremgang den seneste tid, var Christian Jacobsen. Den hårde indsats til træning gav pote for ham, og ikke nok med 7 sekunders personlig rekord, så fik han også en bronzemedalje i hans flotte 100m fri.

Imellem Christians flotte løb og den næste medalje, var Lærke Scharf i vandet og svømmede en flot 50m ryg. Dagens sidste medalje var af sølv, og den fik Jonas Thuesen i 4 x 100m fri. Jonas deltog sammen med 3 andre fra kredsen.

Søndagen bød på 3 personlige rekorder ud af 5 løb og endnu 2 medaljer. Det var ikke nok for Jonas Thuesen at vinde en sølv og en bronze, han ville også have en guldmedalje med hjem. Den fik han i 100m medley.

Martine Taagholt og Emil Grovn havde begge set frem til deres 50m bryst. De svømmede begge to flotte tider, men desværre lige udenfor medaljerækken. I stævnets sidste løb, 4 x 50m fri, kæmpede Mads Jørner og Christian Jacobsen sammen med 2 andre fra kredsen. De svømmede så godt, at de fik en guldmedalje med hjem.

Efter stævnet havde Farumfolkene et lille internt væddeløb, Niklas Hedegaard (eliteholdssvømmer og træner på talentholdet) skulle svømme mod Mads Jørner. Mads skulle svømme 50m crawl og Niklas 75m. Hvis Mads vandt, var der is til alle på færgen hjem. Det klarede Mads selvfølgelig, idet han vandt med 2½ sekund.

/BV

Publiceret: 24. Juni 2008 03:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt