Jacob Petersen Bach (til venstre) i vandet og klar til start. Privatfoto
Jacob Petersen Bach (til venstre) i vandet og klar til start. Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nyt Danmarksmesterskab til Farum Svømmeklub

SVØMNING: Det er ikke kun i bassinet, at svømmerne fra Farum Svømmeklub gør det godt. Ved Lagunen i Amager Strandpark blev der den 21. august for anden gang afholdt DM i 5 km Open Water svømning. En forholdsvis ny og i stigende grad populær disciplin, som nu også er på OL-programmet, dog som et 10 km løb.

Jacob Petersen Bach fra Farum Svømmeklub tog guldet for andet år i træk efter et spændende løb. Med et hårdt udlæg var Jacob allerede godt foran efter 500 meter. Så var det blot et spørgsmål om at holde tempoet, hvilket normalt ikke er et problem for den meget udholdende svømmer. Men efter 3 km begyndte benene at krampe lidt til, og Jacob måtte spare på bensparkene. Hans forspring var imidlertid så sikkert, at han holdt hele vejen hjem og vandt med en god margen ned til nummer 2.Jacob svømmede de 5 km i tiden 1.03,44.

Næste mål for Jacob Petersen Bach bliver at vinde 2 km løbet, Christiansborg Rundt. Jacob er desuden en dygtig triathlet og skal med U23 landsholdet til EM i Spanien den 7. september.

/BV

Publiceret: 27. August 2008 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere