Helena Daugbjerg Petersen (blå t-shirt) får guld i 50m Ryg (11 år og yngre) Privatfoto
Helena Daugbjerg Petersen (blå t-shirt) får guld i 50m Ryg (11 år og yngre) Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Glimrende sæsonstart for talenthold

SVØMNING: I weekenden d. 20.-21. september var Farums talentholdssvømmerne til Værløse Cup. Det var sæsonens første stævne, og der var derfor set frem til stævnet med spænding fra

både trænere og svømmeres side. Deltagende svømmere fra talentholdet var Nikolas Thuesen, Christian Jacobsen, Helena Daugbjerg, Signe Scharf, Lisa Steen Duus, Maja Hjuler, Martine Taagholt, Emil Grovn, Marcus Andersen, Oscar Kokholm, Emil Brohus Nielsen, Daniel Christian, Mads Jørner og Rahel Meconen.

Ny sæson med frisk energi

Langt størstedelen af svømmerne har startet den nye sæson op med frisk energi, ovenpå en god lang sommerferie. Der er blevet trænet ihærdigt i den første måneds tid af den nye sæson, og den flittige træning resulterede i nogle imponerende præstationer fra talentholdssvømmerne. Desuden har mange af svømmerne i sommerferien gennemgået en naturlig fysisk udvikling, der uden tvivl bidrog til de flotte præstationer.

3 ekstraordinære præstationer

Samlet set, forløb Værløse Cup over forventning. Stort set alle svømmere satte store personlige rekorder, og flyttede deres niveau markant til stævnet! Blandt de mange flotte præstationer markerede følgende 3 svømmere sig dog med ekstraordinært stærke præstationer:

Signe Scharf (1995) svømmede nogle voldsomt store personlige rekorder hjem i 200 fri, 200 ryg og 200 medley, ligesom hun også gjorde det flot i 100 ryg og 100 medley. Signe blev talentholdets topscorer i antal heatsejre, og har dermed sikret sig drikkedunke til resten af sæsonen. Maja Hjuler (1997) har var meget stærkt svømmende længe, og sluttede således sidste sæson af med en flot indsat til DÅM (Danske Årgangs Mesterskaber) i Hørsholm. I denne sæson lader det til at Maja fortsætter sin flotte fremgang, og til Værløse Cup blev hun den mest medalje-vindende talentholdssvømmer, med 2 guld, 1 sølv og 1 bronze i alt ud af 4 starter! Hun vandt guld i 50 fly og 50 fri-udskilningsløbet.

Helena Daugbejrg (1997) har for alvor fået gang i sin svømning efter sommerferien og imponerede gang på gang i Værløse. 2 guld og 1 sølv i alt ud af 7 starter blev det til. Specielt hendes tider i 50 ryg, 50 fri, 100 ryg og 100 medley var fremragende og tegner lovende for den kommende sæson. Selvom kravtiderne til DÅM 2009 endnu ikke er offentliggjort, må Helenas tider fra Værløse antages at bringe hende meget tæt på kvalifikationen til dette stævne.

/BV

Publiceret: 28. September 2008 20:54

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt