Farum holdet der atter satte en ny juniorrekord. Privatfoto.
Farum holdet der atter satte en ny juniorrekord. Privatfoto.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Dansk Juniorrekord til Farumsvømmere

Farums fire juniordrenge gjorde det igen.

Trods udskiftning af en enkelt svømmer lykkedes det at forbedre den danke juniorrekord i 4 x 200m fri med 1,25 sekund til 7.44.01. Drengene havde selv den gamle rekord på 7.45.26.

Det er Karsten Vedel, der er trådt ind på holdet som førsteårsjunior i stedet for Niklas Hedegaard, der nu er blevet seniorsvømmer.

Så de fire svømmere var Jonas Hansen 1.57.55, Karsten Vedel 1.57.55, Anders Lie 1.54.57 og Frederik Siem Pedersen 1.54.34.

Udover juniorholdkappen, der også vandt seniorguld, blev det til fire Østdanske Seniormesterskaber til Farum Svømmeklub, fordelt på følgende svømmere: Daniel Nielsen 50 m ryg, Frederik Siem Pedersen 200 m fri, Anders Lie 1500 m fri og Jesper Hansen 200 m bryst.

Med juniormedaljerne vandt Farum i alt 14 guld-, 6 sølv- og 7 bronzemedaljer.

Få hundrededele

Alt i alt en glimrende weekend i East Kilbride-badet i Ballerup, hvor marginalerne dog ikke altid faldt ud til Farum svømmernes fordel.

Både Mie Refn og Anders Lie var få hundrededele fra at tage kravtiden til sommerens Europamesterskaber for juniorer, og en ellers imponerende stærkt svømmende Karsten Vedel, var under et sekund fra at tage kravtiden til juniorlandsholdet i sin 1500 fri. Men mon ikke svømmerne endelig får ram på kravtiderne, når der skal svømmes Danske Mesterskaber i Esbjerg til påske?

/BV

Publiceret: 04. Marts 2009 09:24

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere