Løberne så meget glade ud, da målstregen var i sigte. Privatfoto.
Løberne så meget glade ud, da målstregen var i sigte. Privatfoto.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Yderst vellykket familie triatlon

Der var fyldt med brede smil, glade børn og stolte forældre ved målområdet til Farum Familie Triatlon søndag formiddag.

Inden da havde deltagerne været temmelig meget igennem, det blev nemlig også til et par regnbyger og noget modvind ude på ruten. Men da først målstregen var krydset og triatlon-medaljen kom om halsen, var børnene ikke til at skyde igennem. Så var det tid til et velfortjent bad, måske en tur i sauna og en sandwich i Farum Svømmeklubs klublokaler. Det var første gang Farum Svømmeklub arrangerede en Familie Triatlon. Med 122 deltagere og et stævne som forløb godt og var både hyggeligt og spændende på samme tid, er der ingen tvivl om at klubben vil efterkomme de mange opfordringer om at gentage succes’en til foråret.

På den sportslige front blev åben klasse vundet af klubbens talentholdstræner, 27-årige Kasper Dideriksen. Men han fik kamp til stregen af et par eliteholdssvømmere fra Farum. Han var således ikke blandt de første, der kom op ad vandet efter de 400 meters svømning. Til gengæld hentede han alle, på nær én, på den 16,6 km lange kuperede cykelrute. Karsten Vedel var nemlig første mand af cyklen, men ude på løberuten fulgtes de to ad på de 2 første omgange, men Karsten måtte se sig overhalet af Kasper Dideriksen på den sidste rundstrækning af den 4,5 km lange rute. Kasper kom i mål i tiden 0.52.22, 14 sek. foran Karsten og knap 2 min foran Frederik Siem Pedersen på 3. pladsen.

Hos kvinderne gik sejren helt suverænt til træner for mastersholdet, 28-årige Sanne Otte, der fejede al modstand til side og vandt med tiden 0.56.03. Sanne havde næsten 7 min. ned til nr. 2, og hendes tid var så hurtig at hun faktisk blev nr. 7 hos herrerne. Imponerende form den tidligere elitesvømmer stadig udviser. Nr. 2 blev Ida Marie Vedel fra Farum Svømmeklubs elitehold i tiden 1.02.51 og ind som nr. 3 kom Emilie Koors Hoff fra Hillerød Svømmeklub i tiden 1.04.10.

@Fakta Under Rubrik:Vinderne af de øvrige præmiegrupper, med præmier fra Cykelshop’n på Farum Hovedgade blev:

Kort rute

1999 og yngre

Drenge Tróndur Mikkelsen 0.42.45

Piger Maja Olsen 0.41.55

1996-98

Drenge Viktor Als-Nielsen 0.41.06

Piger Emilie Kjøge 0.42.21

Lang rute

1996 og yngre

Drenge Philip Greve 1.11.09

Piger Julie Marie Gadfelt 1.06.21

1993-95

Drenge Miki Taagholt 1.00.10

Piger Ida Marie Vedel 1.02.51

/BV

Løberne så meget glade ud, da målstregen var i sigte. Privatfoto.
Løberne så meget glade ud, da målstregen var i sigte. Privatfoto.
Der var medaljer til alle løbere. Privatfoto.
Der var medaljer til alle løbere. Privatfoto.
Publiceret: 09. September 2009 19:52

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere