De fire fantastiske svømmere, fra Farum Svømmeklub
De fire fantastiske svømmere, fra Farum Svømmeklub
Foto Birger Vick
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Idrætsprisen til fire gutter

Ligesom lederprisen, blev også idrætsprisen tildelt flere. Fire fantastiske svømmere løb med prisen, og også her havde Sven Krarup Nielsen et par ord med.

Det handler om nogle fantastiske idrætsudøvere, der også er gode kammerater og rigtig gode forbilleder for andre i klubben. Ved eksempelvis opvisning til julefesten blev der skabt en kæmpe motivation hos rigtig mange yngre medlemmer i klubben til at blive dygtige. Deres indsats og resultater har givet en smittende motivation til resten af klubben.

Modtagerne af idrætsprisen har allerede nye ambitiøse mål for denne sæson, hvor de bliver seniorer og allerede nu er sigtekornet indstille på Danske rekorder, hvor vi håber på den første falder til danske kortbanemesteskaber i oktober.

Vi vil i år tildele idrætsprisen til fire svømmere, og jeg vil derfor bede Jonas Hansen Niklas Hedegaard Frederik Siem Pedersen og Anders Lie om at komme herop.

I er Farum Svømmeklubs fantastiske forrygende fænomenale fire flotte friske fyre der d. 9. juni 2008 slettede en 13 år gammel dansk juniorrekord i 4 x 200m fri, da I vandt guldmedaljen ved DM. Ved det løb satte I fire svømmere alle personlige rekorder, og det resulterede sammenlagt i dansk juniorrekord.

Det blev gennembruddet på en sæson hvor I forsatte med at jagte de danske rekorder. Det er blevet til en lang række nye danske juniorrekorder både som hold og individuelt ved stævner samt danske og nordiske mesterskaber i den forløbne sæson, hvor I har deltaget. Det blev også startskuddet til den bedste sæson rent sportsligt for Farum Svømmeklub nogen sinde.

I fire unge svømmere har sammen turde sætte sig høje ambitiøse mål og I har sammen arbejdet enormt hårdt for dem med op imod 30 timers træning om ugen. Det har været en kæmpe inspiration for alle de andre svømmere på eliteholdet.

Tak for jeres indsats for dansk idræt og for idrætten i Furesø Kommune.

 

 

Publiceret: 30. September 2009 01:43

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere