Sølvmedaljer til Farum, i herrense 4x50 meter
Sølvmedaljer til Farum, i herrense 4x50 meter
Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Formidable 30 medaljer til Farum ved Kortbane DM

Så absolut det bedste Kortbane DM i Farum Svømmeklubs historie. Denne vending har været brugt flittigt de seneste år, faktisk efter hvert eneste veloverståede mesterskab. Men endnu engang er det rigtigt, når man kigger på medaljehøsten ved årets Kortbane DM i Odense sammenlignet med medaljerne fra sidste år.

2008: 3 guld, 12 sølv, 10 bronze, i alt 25.

2009: 16 guld, 8 sølv, 6 bronze, i alt 30.

3 forskellige danske seniormestre, 6 forskellige danske juniormestre og 4 danske juniorrekorder taler sit eget sprog. Farum var i år den klart stærkeste juniorklub i Danmark og markerede sig også ganske stærkt i senior konkurrencen.

Elitetræner Simon Winther udtaler ovenpå de flotte resultater: "Farum Svømmeklub har nu hvad jeg vil betegne som top 2 eller 3 træningsmiljø i Danmark, målt på de sportslige præstationer af svømmerne på holdet. Det har taget os ca. 10 år at nå hertil, og opgaven med at videreudvikle det kommer til at kræve en indsats fra alle niveauer i klubben. Eliteholdet og deres trænere skal hæve niveauet så udviklingen ikke går i stå. Årgangsholdene skal lave bedre og bedre svømmere for hvert år, for at kunne tilkæmpe sig en plads på eliteholdet. Og vores klubledere står endnu en gang med en kæmpe udfordring i at skabe de nye rammer, som vil gøres vores klubmiljø konkurrencedygtigt med de bedste."

/BV

Publiceret: 31. Oktober 2009 20:59

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere