Reg Downey og Andreas Flensted-Jensen giver koncert med store ballader og duetter i Værløse Kirke på søndag 7. januar. Pressefoto
Reg Downey og Andreas Flensted-Jensen giver koncert med store ballader og duetter i Værløse Kirke på søndag 7. januar. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ballade-duo i Værløse Kirke

Værløse Kirke inviterer på vinterkoncert med duoen Reg & Andreas søndag 7. januar kl. 16. De bringer et varieret koncertprogram med sig bestående af store ballader og duetter inden for pop og gospel.

Kendte sange som 'Bridge over Troubled Water' og 'You Raise Me Up' så vel som sange, de selv har skrevet, bliver leveret af duoen i deres egne fortolkninger.

Fik du læst: 100-årige Otto er sovet stille ind

Reg & Andreas har udgivet to album sammen, senest julealbummet 'Christmas - A Son Is Given', som de har turneret med ved over 30 julekoncerter i december.

Deres koncerter er altid præget af mere end bare den gode musik. De formidler håb, humor og glæde på en måde, der griber og drager publikum med, lover Værløse Kirke i en pressemeddelelse.

Fik du læst: Furesø følger landstendensen

Reg Downey er canadier men har de sidste par år har været bosiddende i Danmark med sin familie. Andreas Flensted-Jensen har spillet i mange forskellige sammenhænge, bl.a. som klassisk pianist.

Der er gratis adgang til koncerten.

jesl

Publiceret: 30. December 2017 05:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt