Den 27. marts sov Gerd Karlsen stille ind efter længere tids sygdom.
Den 27. marts sov Gerd Karlsen stille ind efter længere tids sygdom. "Hun var en ildsjæl og har betydet en forskel for mange", skriver borgmester Ole Bondo Christensen i sit mindeord. Arkivfoto: Helene Holm Stolle
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bondo i mindeord om Gerd Karlsen: “Hun har betydet en forskel for mange”

Af Ole Bondo Christensen, borgmester

Mindeord: Natten til den 27. marts sov Gerd Karlsen stille ind efter længere tids sygdom. Gerd var mangeårig formand for blokrådet i Farum Midtpunkt og Furesø Boligselskab.

Gerd kæmpede for gode, billige boliger til alle og var en meget dygtig samarbejdspartner, når det handlede om at løse boligsociale udfordringer og forbedre de fysiske rammer i Farum Midtpunkt og de andre afdelinger i Furesø Boligselskab. Senest har vi samarbejdet om etablering af seniorbofællesskaber samt plejecentret Svanepunktet.

Gerd forsvarede sit elskede Farum Midtpunkt og kæmpede for fællesskabets bedste, samtidig gik hun konstruktiv ind i samarbejdet om at udvikle bydelen.

Få dage før sin død, modtog Farum Midtpunkt en pris af Furesø By og Land for de arkitektoniske og byplanmæssige kvaliteter ved ombygning af to af Midtpunktets blokke til plejecenter og genoptræningscentret. Gerd kunne på grund af sygdommen ikke være med ved prisoverrækkelsen, men hun var glad og stolt over prisen på Farum Midtpunkts vegne.

Gerd var i mange år lærer på Hareskov skole.

Til begravelsen var flere tidligere elever mødt frem og kunne fortælle, hvordan Gerd have mødt dem med nærvær og anerkendelse.

Også for børnene i Hareskovby har Gerd været en ildsjæl og betydet en forskel for mange.

Ære været Gerds minde

Publiceret: 10. April 2017 07:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt