Borgermødet afholdes i Galaksen den 28. februar. Modelfoto
Borgermødet afholdes i Galaksen den 28. februar. Modelfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Borgermøde: Sådan undgår du indbrud

Furesø Kommune, Nordsjællands Politi og Det Kriminalpræventive Råd inviterer alle furesø-borgere til borgermøde om indbrudsforebyggelse

Furesø Kommune inviterer nu til borgermøde om, hvordan man forebygger indbrud i private hjem. Mødet holdes i samarbejde med Nordsjællands Politi og Det Kriminalpræventive Råd.

”Alene i december måned oplevede 55 familier fra Furesø Kommune indbrud i deres hjem. Selv om det er et fald både i forhold til december 2015 og 2014, så er det utroligt ubehageligt at opleve indbrud, og det er noget, vi som kommune er meget opmærksomme på", fortæller Niels Milo Poulsen, der er velfærdsdirektør i Furesø Kommune.

Netop derfor afholder Furesø Kommune et borgermøde om, hvordan man forebygger indbrud i private hjem. Mødet holdes i samarbejde med Nordsjællands Politi og Det Kriminalpræventive Råd.

Indbrudsbølge ramte Værløse: Tyve hældte madolie ud over gulvene

Erfaringerne viser, at det bedste værn mod indbrud er borgerne selv, og noget så simpelt som et godt naboskab kan være et effektivt redskab mod ubudne gæster. Aktiv nabohjælp kan faktisk forebygge op til hvert fjerde indbrud.

Borgermødet holdes den 28. februar i Galaksen i Værløse. Fra klokken 17 til 18.30 er der oplæg fra politi og Det Kriminalpræventive Råd med generelle råd om, hvordan man forebygger indbrud. Både før og efter oplæggene er der stande, hvor man uforpligtende kan komme i dialog med virksomheder om konkrete tiltag, der forebygger indbrud i hjemmet. Dørene åbnes klokken 16.30.

Det er gratis at deltage. Tilmelding sker efter først til mølleprincippet via mail til indbrud@furesoe.dk.

mw

Publiceret: 01. Februar 2017 10:18
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt