Sofia Christiansen (tv): Jeg har været rigtig glad for at bo her. Vi får en god behandling af kommunen, og så har vi naturen tæt på. 
Gunna Jønsson (th): Der er gode boliger her, der er smukt, og søen er tæt på. Jeg har været glad for at bo her lige fra den første dag, jeg kom. Vi er tæt på alting også København, og så synes jeg kommunen er god til at bygge boliger til ældre. Der var selvfølgelig nogle år, hvor det var slemt, dengang vi blev slået sammen, men jeg synes, det hele er gået fint, og det tror jeg alle er tilfredse med.
Sofia Christiansen (tv): Jeg har været rigtig glad for at bo her. Vi får en god behandling af kommunen, og så har vi naturen tæt på. Gunna Jønsson (th): Der er gode boliger her, der er smukt, og søen er tæt på. Jeg har været glad for at bo her lige fra den første dag, jeg kom. Vi er tæt på alting også København, og så synes jeg kommunen er god til at bygge boliger til ældre. Der var selvfølgelig nogle år, hvor det var slemt, dengang vi blev slået sammen, men jeg synes, det hele er gået fint, og det tror jeg alle er tilfredse med.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Borgerne fortæller: "Derfor er vi glade for at bo Furesø"

Furesø er med blandt de ti kommuner, flest folk flytter til. Derfor har vi har spurgt borgerne om, hvad det er, de så godt kan lide ved kommunen

Af Kristina Pihl
Samuel Kjer (tv): Der meget aktiv sport, og der er mange glade mennesker.
Neil Barot (th): Jeg er glad for Farum og jeg er glad for at bo her. Der er fredeligt, der hvor jeg opholder mig. Der er selvfølgelig også nogle steder, hvor der er knap så fredeligt, men dem prøver jeg at undgå.
Samuel Kjer (tv): Der meget aktiv sport, og der er mange glade mennesker. Neil Barot (th): Jeg er glad for Farum og jeg er glad for at bo her. Der er fredeligt, der hvor jeg opholder mig. Der er selvfølgelig også nogle steder, hvor der er knap så fredeligt, men dem prøver jeg at undgå.
Bodil Brandt (tv): Jeg holder meget af alt den natur, der er i Furesø Kommune, og jeg tror det også det er med til tiltrække mange nye mennesker. 
Mariann Thymann Schoop (th): Jeg har boet her siden 1969, indtil jeg flyttede til Birkerød, og det var noget et kulturchok, for selvom natur også var tæt på der, var det ikke så omgængeligt som her i kommunen. Jeg flyttede tilbage hertil for halvandet år siden, og det er så dejligt at have natur tæt på igen. Nu kan jeg cykle ned til søen, jeg kan bare gå en tur osv, så det er dejligt. Jeg tror, vi er gode til at passe godt på det, vi har.
Bodil Brandt (tv): Jeg holder meget af alt den natur, der er i Furesø Kommune, og jeg tror det også det er med til tiltrække mange nye mennesker. Mariann Thymann Schoop (th): Jeg har boet her siden 1969, indtil jeg flyttede til Birkerød, og det var noget et kulturchok, for selvom natur også var tæt på der, var det ikke så omgængeligt som her i kommunen. Jeg flyttede tilbage hertil for halvandet år siden, og det er så dejligt at have natur tæt på igen. Nu kan jeg cykle ned til søen, jeg kan bare gå en tur osv, så det er dejligt. Jeg tror, vi er gode til at passe godt på det, vi har.

Publiceret: 18. November 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere