"Der er flere steder, hunde lovligt kan luftes frit. Brug dem, hvis du ikke altid vil have dem i snor", lyder det fra Per Kattrup (A). Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Byrådsmedlem til hundeejere: “Furesø har mange steder, hvor hundene kan løbe frit”

 “I Furesø forsøger vi hele tiden at skabe bedre forhold og respekt for naturområderne og dyrelivet, og det skal ske i et godt samspil med borgerne. Derfor er der mange områder, hvor det kun er tilladt at gå tur med sin hund i snor, og det skal borgerne respektere. Til gengæld er der også flere steder, hvor hundene kan få lov at færdes frit”. Sådan siger det socialdemokratiske byrådsmedlem Per Kattrup, der selv er hundeejer og ofte benytter sig af 'hundeluftningshegnet' på Baunesletten i Værløse.

Læs også: Rålam bidt ihjel: "Få nu de hunde i snor"

“Her kan hundene frit løbe uden at kunne forlade området, fordi det er naturligt afgrænset. Det betyder, at vi kan undgå tilfælde, hvor hunde angriber vildtet”, siger Per Kattrup og understreger, at selvom hundeejere slipper deres hund fri i et såkaldt tilladt sted, gælder det altid, at ejeren kan kontrollere sin hund og kalde den til sig.

Nyt fristed i Farum Nord

Mens Baunesletten er blevet et populært sted at lade sin hund løbe frit, er der også et ønske et om lignende sted i Farum. Og det kommer ifølge Per Kattrup snart på et areal nord for plejecentret Lillevang.

“Det er velbeliggende mellem Lillevang i vest, Acacieparken i nord og tæt op af Farum sportsanlæg og Dyssevænge-beboelserne. Arealet skal ryddes, klargøres og godkendes men vil blive et nyt attraktivt sted for de mange borgere - både med og uden hund”, lyder det fra Per Kattrup.

Publiceret: 17. Juli 2017 09:13
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!