Der blev gået til dartskiverne med stor dygtighed og entusiasme ved Farum Dart Klubs jubilæumsstævne. Foto: Farum Dart Klub
Der blev gået til dartskiverne med stor dygtighed og entusiasme ved Farum Dart Klubs jubilæumsstævne. Foto: Farum Dart Klub
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Dartpilene fløj i Solvanghallen

Farum Dart Klubs 30 års jubilæumsstævne blev en stor succes

Til august er det 30 år siden, Farum Dart Klub blev stiftet. I den anledning holdt klubben et stort jubilæumsstævne 13. maj i Solvanghallen - og det blev en stor succes.

Der var opstillet 36 dartbaner i hallen samt borde og stole, så folk kunne sidde og kigge på dart. Der var over 100 tilmeldte herrer og derudover 25 tilmeldte damer, som spillede i en turnering for sig selv.

De tilmeldte var såvel spillere fra landets bedste række, 1. division, og folk, der bare til dagligt spiller lidt hyggedart i en garage. De fleste deltagere var fra Sjælland, men også enkelte jyder havde fundet vej til Farum.

Læs også: Dart-formand: "Her går det godt"

Straks fra start blev der gang i løjerne, fordi alle der enten scorede triple 10 eller lukkede på double 15 (begge scorer give 30) kunne hente en gratis genstand i baren, beretter Farum Dart Klub. Spillerne kunne desuden vinde chokolade fra Sv. Michelsen eller en rigtig god flaske vin. Højdepunktet her var, da Michael Larsen fra Kokkedal lukkede et sæt på Bull og vandt en hel oksemørbrad.

Efter de indledende puljer blev der serveret en buffet, og derefter begyndte cup-kampene. I de afsluttende finaler blev Farums bedste placeringer Nick Hjørtoft, der blev 3-4 i A-rækken og Thomas Hjeresen, der blev 3-4 i B-rækken. E-rækkens finale var et opgør mellem to Farum-spillere, og her trak Ole Hansen det længste strå med en sejr på 3-1 over Peter Vith.

Hos damerne var en Farum-spiller også med helt fremme, da Susan Vith blev 3-4 efter en tæt kamp mod en modstander fra Gørslev.

'Dagens bedste sæt stod Leif Nielsen fra Brøndby Strand for, da han lukkede et sæt i 12 darts med en 140 lukning. Prøv selv derhjemme, spil ned fra 501 til præcis 0, og sidste dart skal sidde i en double – og se hvor hurtigt du kan gøre det,' lyder opfordringen fra Farum Dart Klub.

Der var over 100 tilmeldte herrer og derudover 25 tilmeldte damer ved stævnet i Solvanghallen. Foto: Farum Dart Klub
Der var over 100 tilmeldte herrer og derudover 25 tilmeldte damer ved stævnet i Solvanghallen. Foto: Farum Dart Klub
Publiceret: 16. Maj 2017 10:25
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere