Vi har endnu ikke fået de store mængder sne denne vinter, men Carsten Jørgensen frygter, at manglende snerydning kan komme til at koste liv. Modelfoto
Vi har endnu ikke fået de store mængder sne denne vinter, men Carsten Jørgensen frygter, at manglende snerydning kan komme til at koste liv. Modelfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Borger frygter, at manglende snerydning kommer til at koste liv

Carsten Jørgensen, Birkegården 15, 3500 Værløse

Allerede lørdag den 8/1 fik jeg konstateret, hvad Furesø kommunes indskrænkede snerydningstjeneste indebærer for beboerne i Birkegården. Det var nu ikke sne, men blot 2 cm sjap/isslag som forhindrede postbuddet i at levere den daglige avis, da vejen var livsfarlig glat. Mandag er avisen forsat ikke blevet leveret.

Hvad der er værre, er imidlertid at jeg søndag skulle afhentes af en 1813 ambulance. Havde vejen i stedet været blokeret af 20 cm sne, som det var tilfældet den 22/11/15, var jeg ikke kommet til Gentofte Hospital. Jeg forudser, at Furesø kommunes forringede snerydningstjeneste på et tidspunkt kommer til at koste "liv". Er det en måde for en ansvarlig kommune af løse de opgaver på, der nu engang naturligt hører under kommunalt regi. Jeg mener, at det er stærkt utilfredsstillende.

Nu er det så nemt at kritisere og dette indlæg skal ikke ses som et "surt" opstød, men som et opråb om at Furesø kommune er gået for langt.

I stedet opgraderer Furesø kommune voldsomt områder som naturpleje. Jeg kan eksempelvis se 5 køer der passes af 2 medarbejdere 365 dage om året.

Mine evner rækker desværre ikke til at forstå prioriteringen. Er det sådan at vælgerne lader sig snyde, fordi det i en årrække har været populært at tænke grønt.

Publiceret: 10. Januar 2017 05:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere