Kommunalvalg 2017
"Det er altid svært at starte en ny skole op - men jeg tror på, at 'kundegrundlaget' er tilsted", skriver Tine Hessner, der er kandidat for De Radikale til kommunalvalget. Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Campus Furesø - for tidligt at give op"

Tine Hessner, Søhaven 18, 3500 Værløse (byrådskandidat for Radikale Venstre)

Det er ærgeligt, at den nye erhvervsrettede 10. klasse på Campus Furesø ikke bliver til noget - i år. Men jeg tror på, at "kundegrundlaget" er til stede.

Det er altid svært at starte en ny skole op. Uddannelsesvalg er influeret af, om man "kender nogle der går der i forvejen" om "skolen har et godt ry" mm. Og det er jo selvsagt svært, når man er nystartet, hvor mange naturligt forfalder til de mere sikre valg.

Furesø har masser af potentiale og elevgrundlag for at udbyde ungdomsuddannelser ud over det udmærkede tilbud som Kruse har på STX. Både STX, HTX og en erhvervsrettet 10. klasse med de planlagte linier "bæredygtighed og handel" og "Velfærdsteknologi og innovation" er relevante tilbud i vores kommune. Så lad os bakke op om, at Campus Furesø, som det første, nok skal blive en succes fra 2018. Appellere til "first movers" som gerne vil have indflydelse og være de allerførste der dimitterer fra en ny skole.

Erhvervslivet i Furesø har brug for det, De unge har brug for det, og vi har som samfund brug for det!

GOD PÅSKE!

Publiceret: 12. April 2017 01:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere