Lene Bang, der er byrådskandidat for Socialdemokratiet, glæder sig over, at Farum Hovedgade nu bliver renoveret. Privatfoto
Lene Bang, der er byrådskandidat for Socialdemokratiet, glæder sig over, at Farum Hovedgade nu bliver renoveret. Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "En langt bedre, sikrere og mere tilgængelig Farum hovedgade"

Af Lene Bang, Byrådskandidat Socialdemokratiet

Så er renoveringen i gang på Farum hovedgade, en længe ventet indsats. Vi kan nu se frem til at forskellighederne i belægninger på fortove og veje vil blive reduceret gevaldigt - og det vil skabe øget sikkerhed og tilgængelighed for alle. Fra et sandt forhindringsløb for såvel, gående, cyklende som billister, bliver der nu ordnede forhold i adskillelsen af trafikanterne for alles sikkerhed.

Med vores arkitektur og byrumspolitik, kan vi også se frem til et vejforløb der nok vil fryde selv afdøde arkitekt Bernt, der i mange år har kæmpet en brag kamp for smukkere byrum også i denne del af Furesø kommune. Vejforløbets grønne look, vil blive bevaret, dog med en anden beplantning end den nuværende, som måtte fældes af tilgængelighedsmæssige årsager.

I Socialdemokratiet mener vi, at der er meget at glæde sig til, især når hele hovedgaden bliver renoveret. Vi ønsker varmt, at boligejerne af de desværre mange tomme bygninger, sætter gang i udnyttelse af disse, så der også kan komme lidt liv i gaden! Her tænker jeg især på området overfor Den danske Banks bygning, hvor Rema 1000 for længe siden meldte ud, at de vil etablere en butik og rive gamle bygninger ned.

Hele renoveringen vil uden tvivl fortsat blive tæt fulgt at den borgerinddragende gruppe, der i planlægningsforløbet er kommet med mange gode ideer til løsning af et udfordret område. Vi er sikre på, at det bliver en god løsning, som vi bliver glade for.

Publiceret: 16. Juli 2017 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt