"Det støjniveau, vi blev udsat for, var helt urimeligt", skriver Ole Osterhammel om Furesø Festivalen. Foto: Kristina Pihl
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Furesø Festival er fejlplaceret"

Ole Osterhammel, Løvbakken 8, Farum

Furesø-Festival er fejlplaceret. At placere en musikfestival midt i et naturområde, hvor der findes habitatsliste-dyr er en katastrofe.

Jeg vil gerne se det dokumenteret, at lokalplaner er overholdt. Jeg ved efter dialog med ordensmagten, at der er indløbet adskillige klager over støj som stod på til klokken 1 om natten!!!! Det støjniveau, vi blev udsat for, var helt urimeligt.

Læs også: Festivalarrangører trods svigtende publikum: "Vi er klar til næste år"

Jeg støtter normalt folk, som tager initiativ til arrangementer som fx. dette, men dette her arrangement er fuldstændig fejlplaceret. Det er vandalisme imod naturen og ikke mindst borgere i området, som betaler meget høje skatter til kommunen.  

Jeg mener, at dette her forringer områdets værdi og dermed i sidste ende kan gøre det sværre at sælge boliger i området. Det betyder alt andet lige en negativ påvirkning af ejendomspriserne. Giver man først lov til et arrangement kan man jo ikke forhindre andre i at lave lignende arrangementer.

Jeg synes, byrådet skal overveje at finde et bedre sted til en festival en anden gang.

 

Publiceret: 07. September 2017 14:22
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere