Modelfoto
Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Gaver, rejser og lønfest"

Sven Christophersen, Rolighedsvej 32, Hareskovby

I foråret skrev jeg et læserbrev, inspireret af en artikel i Jyllandsposten, om Vestforbrændingens umådeholdne overforbrug af dyre hotelophold, rejser med ægtefælle, middage på Michelin-restauranter, gaver i form af et par tusinde flasker vin samt chokolade, alt på borgernes regning.

Bondo inviterede min kone og mig til et møde, hvor vi fremsatte 6-7 kritiske punkter, men Bondo gled af på spørgsmålene. Bondo har været medlem af Vestforbrændingens bestyrelse i otte år, de sidste fire år som formand. Han oplyste, at der forelå en uafhængig advokatrapport, der frikendte alle medlemmer og direktion for overforbrug. Hvorfor blev denne rapport ikke offentliggjort?

Læs svar fra Ole Bondo Christensen her

Bondo udtalte, at det Jyllandsposten havde skrevet, ikke passede. Hvorfor meldte Bondo ikke Jyllandsposten for injurier?

Ole Bondo er jo en flink mand, så han ønsker ikke ballade med pressen? I hvert fald ønskede han ikke at stille op til interview i DR1, da de d. 30. 10. sendte en udsendelse om generøse løn- og aftrædelsesgodtgørelser for direktører, der alligevel fortsatte i deres job. Tidligere direktør i Festforbrændingen har tilsyneladende rekorden i flest aftrædelsesgodtgørelser også mens Ole Bondo var formand.

I øvrigt har vi ikke modtaget den uafhængige advokatrapport, vi blev lovet. Spørgsmålet er så, om rapporten overhovedet eksisterer? Og indeholder den også godkendelse af uhyrlige direktørlønninger og fratrædelsesgodtgørelser?

 

Publiceret: 13. November 2017 20:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt